Διαβάζοντας το μέλλον

02.07.2001
Το μέλλον αποτελεί πηγή ενδιαφέροντος για κάθε άνθρωπο και αυτό τον ωθεί σε μεθόδους ή ενέργειες προσέγγισής του. Επειδή όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν να γνωρίσουν τα μελλούμενα, από τους αρχαίους χρόνους έχουν επινοηθεί διάφοροι τρόποι για την κατανόησή του. Προβλέπω σημαίνει προλέγω ή προφητεύω και οι αρχαίες τέχνες για την πρόγνωση που περιγράφονται σ' αυτό το βιβλίο μπορούν, τουλάχιστον, να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε το μέλλον σας με νέους και προκλητικούς τρόπους ώστε να βελτιώσετε τη ζωή σας άμεσα και στο μέλλον, σε όποιον τομέα σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για ερωτικές σχέσεις και σεξ είτε για καριέρα και χρήματα, οικογένεια, υγεία ή σπουδές.
Το μέλλον αποτελεί πηγή ενδιαφέροντος για κάθε άνθρωπο και αυτό τον ωθεί σε μεθόδους ή ενέργειες προσέγγισής του. Επειδή όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν να γνωρίσουν τα μελλούμενα, από τους αρχαίους χρόνους έχουν επινοηθεί διάφοροι τρόποι για την κατανόησή του.
Προβλέπω σημαίνει προλέγω ή προφητεύω και οι αρχαίες τέχνες για την πρόγνωση που περιγράφονται σ' αυτό το βιβλίο μπορούν, τουλάχιστον, να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε το μέλλον σας με νέους και προκλητικούς τρόπους ώστε να βελτιώσετε τη ζωή σας άμεσα και στο μέλλον, σε όποιον τομέα σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για ερωτικές σχέσεις και σεξ είτε για καριέρα και χρήματα, οικογένεια, υγεία ή σπουδές.
Ωστόσο είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας ή το μέλλον σας όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις μεθόδους. Όλοι ζούμε με πιθανότητες, όχι με βεβαιότητα, είτε καλωσορίζουμε τις χαρές είτε όχι. Καμία από τις μεθόδους πρόγνωσης που αναφέρονται εδώ δεν παρέχει πληροφορίες για κάποια αμετάκλητη μοίρα ή πεπρωμένο. Απλώς, κάνει υπαινιγμούς, προειδοποιήσεις και προτάσεις για διάφορα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας σε μια συγκεκριμένη στιγμή και περίοδο της ζωής σας.
Οι μέθοδοι που περιγράφονται είναι : Δυτική Αστρολογία
Κινέζικη Σοφία
Ερμηνεία Ονείρων
Μελέτη φυσικών φαινομένων
Αριθμολογία
Χειρομαντεία
Κρυσταλλομαντεία
Ραβδομαντεία
Ρούνοι
Ταρό


Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα βρείτε πρακτικές εμπεριστατωμένες εισαγωγές σε μερικά από τα πλέον γνωστά συστήματα πρόγνωσης, τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία για περισσότερη μελέτη. Στο τέλος κάθε μαντικής τεχνικής δίνονται πρακτικές ασκήσεις που αφορούν τη χρήση της πρόβλεψης στις Δυτικές Κοινωνίες. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα και σύγχρονο λεξικό προφητικής μαντείας, όπου μπορείτε να βρείτε ορισμούς των αναφερόμενων στο βιβλίο όρων, λίγα λόγια για τις λιγότερο γνωστές θεωρίες και συστήματα, επίσης μερικές ιστορικές και πολιτιστικές πληροφορίες

Εκδόσεις Περίπλους
Τίτλος: Διαβάζοντας το μέλλον
Συγγραφέας: Leila Bright
Σελίδες: 244
ISBN: 960-8151-58-9