Οι γυναίκες και... πώς να τις ρίξετε

29.06.2001
Τι ονειρεύονται οι γυναίκες; Πώς παραδίδονται άνευ όρων; Ποια είναι τα λάθη που πρέπει κανείς να αποφύγει; Προνομιούχος εξομολογητής τους, ο Όσκαρ - ένας gay με 166 φίλες - καταρρίπτει το μύθο της τρυφερότητας της σύγχρονης γυναίκας, μια επικίνδυνη περιοχή, όπου οι άντρες νιώθουν όλο και πιο χαμένοι. Αυτό το μικρό, ακαταμάχητο βιβλίο-οδηγός, μας δίνει με το κλειδί στο χέρι όλα τα υπερσύγχρονα όπλα για τον αγώνα της κατάκτησης του γυναικείου φύλου.
Τι ονειρεύονται οι γυναίκες; Πώς παραδίδονται άνευ όρων; Ποια είναι τα λάθη που πρέπει κανείς να αποφύγει;
Προνομιούχος εξομολογητής τους, ο Όσκαρ - ένας gay με 166 φίλες - καταρρίπτει το μύθο της τρυφερότητας της σύγχρονης γυναίκας, μια επικίνδυνη περιοχή, όπου οι άντρες νιώθουν όλο και πιο χαμένοι. Αυτό το μικρό, ακαταμάχητο βιβλίο-οδηγός, μας δίνει με το κλειδί στο χέρι όλα τα υπερσύγχρονα όπλα για τον αγώνα της κατάκτησης του γυναικείου φύλου.
"Χρόνια τώρα κάθομαι κι ακούω, παρηγορώ, συμβουλεύω αναρίθμητες φίλες μου για την ερωτική τους ζωή. Κανένα όφελος δεν έχω και πάντα προσπαθώ να βρω ένα λόγο παρηγοριάς. Αλλά είναι και φορές που έχω την εντύπωση ότι έχω ανοίξει ιατρείο σεξολόγου ή γραφείο συνοικεσίων.
Ας μην γκρινιάζω όμως. Οι γυναίκες είναι ηγερίες μου, μούσες μου, μητέρες, αδελφές μου κι έχω το προνόμιο να είμαι εκείνος στον οποίο με θάρρος εμπιστεύονται τα πάντα χωρίς φόβο να παρεξηγηθούν.
Όντας όμως, αν και gay, υποχρεωμένος να συνεισφέρω κι εγώ με τον τρόπο μου στη μακρά, βιολογική αλυσίδα που εξασφαλίζει τη συνέχεια της Ανθρωπότητας, αποφάσισα να αφιερώσω την πείρα μου στην υπηρεσία του ιερού αυτού σκοπού, στην πραγματοποίηση του οποίου εγώ δε συμβάλλω καθόλου.
Αλλά δεν κρύβω και την υστεροβουλία μου: ελπίζω αυτό το βιβλιαράκι να με βοηθήσει να ξανακερδίσω την τηλεφωνική μου γαλήνη: τα έχω παίξει κυριολεκτικά από το μπουρ μπουρ των φιλενάδων μου. Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, κι εσείς θα κερδίσετε περισσότερη ηδονή κι εγώ ο καημένος θα βρω την ησυχία μου".
Oscar είναι το ψευδώνυμο γνωστού σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα, που για ευνόητους λόγους δε θέλει να αποκαλύψει το όνομά του.

Εκδόσεις: Περίπλους
Τίτλος: Οι γυναίκες και... πώς να τις ρίξετε
Συγγραφέας: Oscar
Μετάφραση: Κώστας Μωράς
Σειρά: Life Style
Σελ:168
ISBN 960-8151-21-X