Εικαστικό χαπενιγκ στη Θεσσαλονίκη

07.06.2001
Ενα πρωτότυπο εικαστικό χάπενιγκ στην Πλατεία Αριστοτέλους διοργανώνουν οι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ την Πέμπτη 7 Ιουνίου, εκθέτοντας έργα τους υπό τους ήχους μουσικών οργάνων. Για μία μόνο ημέρα η Πλατεία Αριστοτέλους θα πλημμυρίσει με χρώμα και άρωμα εικαστικής δημιουργίας καθώς θα υποδεχτεί τα έργα των 22 εικαστικών δημιουργών οι οποίοι θα εκθέσουν τα έργα τους σε κοινή θέα για να μοιραστούν με το κοινό τα μυστικά της τέχνης τους.
Ενα πρωτότυπο εικαστικό χάπενιγκ στην Πλατεία Αριστοτέλους διοργανώνουν οι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ την Πέμπτη 7 Ιουνίου, εκθέτοντας έργα τους υπό τους ήχους μουσικών οργάνων.
Για μία μόνο ημέρα η Πλατεία Αριστοτέλους θα πλημμυρίσει με χρώμα και άρωμα εικαστικής δημιουργίας καθώς θα υποδεχτεί τα έργα των 22 εικαστικών δημιουργών οι οποίοι θα εκθέσουν τα έργα τους σε κοινή θέα για να μοιραστούν με το κοινό τα μυστικά της τέχνης τους. Την έκθεση θα πλαισιώσουν μουσικά τα μέλη της ορχήστρας "Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος" που θα ερμηνεύσουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο έντεχνων και κλασικών μουσικών ακουσμάτων.
Το απόγευμα το ιστορικό σκάφος Sofia Star θα είναι αγκυροβολημένο στην παραλία μπροστά στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου θα μπορεί κανείς να το επισκεφτεί για να συνομιλήσει με τους εικαστικούς δημιουργούς.