Αυλαία με La Nonna

25.05.2001
Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ φιλοξένησε αυτόν το μήνα -στη "Νέα Σκηνή"- το Εθνικό Θέατρο, στηρίζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το θεσμό των "Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων". Η αυλαία, λοιπόν, αυτή την εβδομάδα πέφτει με την παράσταση "La Nonna" από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Λάρισας .
Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ φιλοξένησε αυτόν το μήνα -στη "Νέα Σκηνή"- το Εθνικό Θέατρο, στηρίζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το θεσμό των "Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων".
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Νίκος Κούρκουλος, σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Εθνικού, αλλά και στην πρόταση που του έχει γίνει να αναλάβει το συντονισμό των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την Πολιτιστική Ολυμπιάδα. "Κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούρκουλος, "αφενός γιατί ο καθένας έχει το δικό του μπαϊράκι, αφετέρου γιατί οι υποχρεώσεις μου, ως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, είναι αυξημένες."
Η πρεμιέρα δόθηκε την Παρασκευή, 4 Μαΐου, με την παράσταση "Με δύναμη από την Κηφισιά", ενώ η αυλαία πέφτει στις 27 του μήνα με το "La Nonna".

24-27 Μαΐου:

"La Nonna" του Ρομπέρτο Κόσσα, από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Λάρισας
Σκηνοθεσία: Νίκος Αρμάος
Παίζουν: Κατερίνα Γιουλάκη, Χρόνης Παυλίδης, Εύα Μουστάκα, Σταύρος Μερμήγκης, Σμάρω Γαϊτανίδου, Γιώργος Ζωγράφος, Εφη Μεταγγιτσινού