Εδώ και μερικά χρόνια σε μια γνωστή πιάτσα του Πειραιά, λειτουργεί με επιτυχία το bar restaurant Δίπυλο. Βασισμένο στο τριπτυχο "ψαγμένες γεύσεις-φιλικό ντεκόρ-καλή μουσική", το εν λόγω bar restaurant έχει κατορθώσει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Διακοσμημένο με παραδοσιακά υλικά, όπως η πέτρα και το ξύλο, ειδωμένα όμως από μια high tech αισθητική, το Δίπυλο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και δημιουργεί κεφάτη ατμόσφαιρα.
Η κουζίνα του μπορεί να χαρακτηριστεί "μεσογειακή" καθώς είναι βασισμένη σε υλικά και ρετσέτες χωρών, όπως Ιταλία, Γαλλία αλλά και από τη χώρα μας.
Μπορείτε να αρχίσετε με μια από τις σαλάτες του, οι οποίες αποτελούν συνδυασμό των λαχανικών της εποχής και διάφορων ευφάνταστων ντρέσινγκς. Από τα κύρια πιάτα του ξεχωρίσαμε τις ταλιατέλες με σολωμό και μπρικ, αλλά και το ψαρονέφρι με τυριά. Ηighlight του "Διπύλου" είναι τα εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας, τα οποία συνδυάζονται με τη μουσική που "παίζει'' το μαγαζί. Το δείπνο μπορεί να κλείσει ευχάριστα με μια από τις επιλογές για επιδόρπιο, συνοδευόμενη από κάποια από τα κρασιά της αρκετά ενημερωμένης κάβας.
Δίπυλο : 34ου Συντάγματος και Κόδρου 3 Πειραιάς
τηλέφωνο : 4172105
τιμή κατ' άτομο : 5-7.000 (χωρίς το κρασί)
Εδώ και μερικά χρόνια σε μια γνωστή πιάτσα του Πειραιά, λειτουργεί με επιτυχία το bar restaurant Δίπυλο. Βασισμένο στο τριπτυχο "ψαγμένες γεύσεις-φιλικό ντεκόρ-καλή μουσική", το εν λόγω bar restaurant έχει κατορθώσει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Διακοσμημένο με παραδοσιακά υλικά, όπως η πέτρα και το ξύλο, ειδωμένα όμως από μια high tech αισθητική, το Δίπυλο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και δημιουργεί κεφάτη ατμόσφαιρα.