''Chromo'' στο Γκάζι

30.04.2001
Σε μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες περιοχές της Αθήνας, στο Γκάζι, βρίσκεται το εστιατόριο Chromo, το οποίο κατασκεύαστηκε με αγάπη και μεράκι για ανθρωπους που αγαπούν το καλό φαγητό, συνδυασμένο με την τrendy ατμόσφαιρα. Το πρώτο πράγμα που θα σας κάνει εντύπωση με την είσοδο σας στο μαγαζί είναι η πρωτότυπη διακόσμηση του σε μινιμάλ ύφος, που ''παίζει'' με τα χρώματα του γκρι και του πορτοκαλί.
Σε μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες περιοχές της Αθήνας, στο Γκάζι, βρίσκεται το εστιατόριο Chromo, το οποίο κατασκεύαστηκε με αγάπη και μεράκι για ανθρωπους που αγαπούν το καλό φαγητό, συνδυασμένο με την τrendy ατμόσφαιρα. Το πρώτο πράγμα που θα σας κάνει εντύπωση με την είσοδο σας στο μαγαζί είναι η πρωτότυπη διακόσμηση του σε μινιμάλ ύφος, που ''παίζει'' με τα χρώματα του γκρι και του πορτοκαλί. Στην ουσία, το ''Chromo'' χωρίζεται στην πλευρά του εστιατορίου και σε μια γωνιά με λευκούς δερμάτινους καναπέδες. Hot spot του μαγαζιού οι μεγάλοι λαμπτήρες, που πλημμυρίζουν με ένα ιδιαίτερο φως το χώρο.
Αναφορικά με την κουζίνα, ο κατάλογος του Chromo είναι εμπνευσμένος από τις διάφορες γευστικές παραδόσεις της Μεσογείου. Ο σεφ του μαγαζιού κατόρθωσε να συλλέξει γεύσει και αρώματα από την Ιταλική, την Αιγυπτιακή και την Ελληνική γαστριμαργική παράδοση, δημιουργώντας έναν κατάλογο, ικανό να τέρψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Σας προτείνουμε να αρχίσετε το δείπνο σας με tortilla de patata από την Ισπανία, και falafel από την Αίγυπτο. Από τις σαλάτες, ιδιαίτερα γευστική είναι η τάμπουλε αλλά και τα ορεκτικά λαχανικά φούρνου . Τα κυρίως πιάτα είναι επίσης, νόστιμα, με κυρίως υλικά τους το κοτόπουλο, το κρέας και το ψάρι. Ξεχωρίσαμε το ψαρονέφρι με τυρί, το κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα και αγκινάρες, αλλά και την αθερίνα με σος ταρτάρ.
Το κλείσιμο του δείπνου θα γίνει...γλυκά, καθώς σας περιμένει ποικιλία εκπληκτικών παραδοσιακών και μη επιδορπίων, όπως γαλακτομπούρεκο, σουφλέ σοκολάτας, προφιτερολ με παγωτό και λουκουμάδες. Μπορείτε να συνοδέψετε, δε, τη γευστική πανδαισία με κάποιο από τα 43 γνωστά ελληνικά κρασιά της κάβας.
Chromo : Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιεράς Οδού
τηλέφωνο : 3411141
Τιμή κατ'άτομο : 6.000-8.000 (χωρίς το κρασί).