Σάρα Ρέινερ, Το έτερον ήμισυ

06.04.2001
Δύο γυναίκες προσπαθούν να κατακτήσουν την καρδιά του ίδιου άνδρα. Η ζωή όμως επιφυλάσσει διαφορετική για τον καθένα μοίρα. Ενα προβλέψιμο μυθιστόρημα, το πρώτο της Σάρα Ρέινερ, που με απλό και καθημερινό ύφος διαπραγματεύεται το γάμο, τον έρωτα, το πάθος και τα διλήμματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι.
Η Μάγκυ, σύζυγος και μητέρα, είναι μία συνηθισμένη νοικοκυρά, κοντά στα σαράντα. Εσωστρεφής σαν χαρακτήρας με πολλές ανεκπλήρωτες επιθυμίες και απωθημένα, έχει εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Νιώθει μέσα της ένα κενό ... και αυτό το κενό πιστεύει ότι μόνο ένα δεύτερο παιδί μπορεί να το καλύψει. Με τον άνδρα της έχει μία συμβατική σχέση, μία σχέση που την πνίγει καθώς ο Τζέιμς δείχνει ολοκληρωτικά δοσμένος στη δουλειά του.
Η Χλόη είναι ακριβώς το αντίθετο. Δυναμική, δραστήρια, με πολλούς εραστές, επιπόλαια και κακή μαγείρισσα. Κοντά στα τριάντα ετοιμάζεται να λανσάρει ένα καινούριο περιοδικό. Στο περιοδικό συναντά τον άνδρα της Μάγκυ και αναπτύσσεται μεταξύ τους μία ακατανίκητη έλξη, η οποία δεν αργεί να τους παρασύρει.
Η συνέχεια γνωστή ... Δύο γυναίκες προσπαθούν να κατακτήσουν την καρδιά του ίδιου άνδρα. Η ζωή όμως επιφυλάσσει διαφορετική για τον καθένα μοίρα. Ενα προβλέψιμο μυθιστόρημα, το πρώτο της Σάρα Ρέινερ, που με απλό και καθημερινό ύφος διαπραγματεύεται το γάμο, τον έρωτα, το πάθος και τα διλήμματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι.

Εκδόσεις Ωκεανίδα
Τίτλος: Το έτερον ήμισυ
Συγγραφέας: Σάρα Ρέινερ
Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής
Σελίδες: 495
ISBN: 960-410-182-Χ