Ευαίσθητη Ισορροπία... για δεύτερη χρονιά!

26.07.2004
Η Ζωή Λάσκαρη θα παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά το αριστούργημα του Έντουαρντ Άλμπη, "Ευαίσθητη ισορροπία" στη θεατρική σκηνή, Αθηναϊς από τις 27 Οκτωβρίου.
Η Ζωή Λάσκαρη θα παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά το αριστούργημα του Έντουαρντ Αλμπι, "Ευαίσθητη ισορροπία" στη θεατρική σκηνή, Αθηναϊς από τις 27 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το κλασικό πλέον αριστούργημα του μεγάλου δραματουργού που τονίζει την υπευθυνότητα του τόμου απέναντι στην κοινωνία και την οικογένεια και προβάλλει την ανάγκη της γνήσιας αγάπης.

Η "Ευαίσθητη ισορροπία" είναι ένας ύμνος στην οικογένεια και την γυναίκα. Ενα δράμα που αντικατοπτρίζει το κοινωνικό, ηθικό και ψυχολογικό κλίμα της εποχής μας.
Παρασκευή βράδυ και στο σπίτι της Αγκνες και του Τόμπι, που είναι εγκαταστημένη και η αλκοολική αδελφή της Αγκνες, Κλαίρη, θα "εισβάλλουν" οι δύο καλύτεροι τους φίλοι (Εντνα, Χάρρι) σε μία κρίση ξαφνικού πανικού. Το επόμενο βράδυ επιστρέφει και η κόρη της οικογένειας, Τζούλια μετά από τον τέταρτο χωρισμό της. Σε ένα Σαββατοκύριακο μέσα οι ήρωες του Αλμπι αποκαλύπτονται, συγκρούονται και τελικά αγκαλιάζονται, όταν ο πάγος θα έχει λιώσει, όταν ο Κυριακάτικος ήλιος "θα φέρει μαζί του και την τάξη των πραγμάτων". Ο Αλμπι με καταλυτικό χιούμορ φωτίζει χαρακτήρες και σχέσεις και μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε κι εμείς εκεί.

Συντελεστές
Μετάφραση: Νόνικα Γαληνέα
Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Σκηνικά - Κοστούμια: Γιώργος Ασημακόπουλος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Μουσική Επιμέλεια: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασιλική Καραφυλλάκη

Παίζουν:
Άγκνες: Ζωή Λάσκαρη
Τόμπυ: Τάκης Χρυσικάκος
Έντνα: Κατερίνα Καραγιάννη
Κλαίρη: Βάνα Πεφάνη
Χάρρυ: Έκτωρ Καλούδης
Τζούλια: Μαρία Σολωμού