Η Cubanita κατεβαίνει παραλία!

23.07.2004
Μετά από τέσσερα χρόνια αισθητής απουσίας, η Cubanita, το αγαπημένο κουβανέζικο bar restaurant λικνίζεται στην παραλία της Γλυφάδας (210-8983092), στο πρώην Mezzo - Mezzo.
Μετά από τέσσερα χρόνια αισθητής απουσίας, η Cubanita, το αγαπημένο κουβανέζικο bar restaurant λικνίζεται στην παραλία της Γλυφάδας (210-8983092), στο πρώην Mezzo - Mezzo. Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένα χώρο, θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού.

Φοίνικες, τροπικά φυτά, εξωτικά ψάρια και η θέα της μοναδικής ελληνικής θάλασσας, συνθέτουν το κυριολεκτικά ονειρεμένο σκηνικό... Στο μοναδικό χώρο του εστιατορίου (διαθέτει και πριβέ) προσφέρονται μοναδικές λάτιν σπεσιαλιτέ, ενώ στα μπαρ που "κρέμονται" πάνω από τον Σαρωνικό προσφέρονται αυθεντικά και δροσερά κοκτέιλ.

Το 10μελες συγκρότημα από την Κούβα: Aye de Cuba καθημερινά θα ανεβάζει τη θερμοκρασία ακόμα πιο πολύ με τις μουσικές του επιλογές και με τον ξέφρενο χορό!

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να βρισκόμαστε όλοι στην Αθήνα, παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο θα μπορούμε να δραπετεύουμε καθημερινά μέχρι την Αβάνα....