14 χρόνια (συμ)πρωταγωνιστές!

07.05.2004
Η δεκατετράχρονη ιστορία των "Casa di Pasta" μοιάζει με θεατρικό έργο, γραμμένο από τον σεναριογράφο Donaldo Soviero, σκηνοθετημένο από τους μετρ του είδους, Αλέξανδρο & Γιάννη Παπακώστα και με καστ έμπειρο
Η δεκατετράχρονη ιστορία των "Casa di Pasta" μοιάζει με θεατρικό έργο, γραμμένο από τον σεναριογράφο Donaldo Soviero, σκηνοθετημένο από τους μετρ του είδους, Αλέξανδρο & Γιάννη Παπακώστα και με καστ το έμπειρο και πάντα ευγενικό προσωπικό....

Οι "πρωταγωνιστές" του έργου αυτού, που θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται Dolce Vita, δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι, από αυτούς που τιμούν με την παρουσία τους, όλα αυτά τα χρόνια το "σπίτι των ζυμαρικών", δίνοντας στην ατμόσφαιρα κάτι από "cinecitta". Ο χώρος με καναπέδες και κεριά, ενώ αναρίθμητες προσωπικότητες πολιτικών, επιχειρηματιών, αθλητών και καλλιτεχνών συζητούν, διασκεδάζουν και φυσικά μοιράζονται την αγάπη τους για την authentico cucina italiana.

Με αέρα ανανέωσης το Casa di Pasta στη Βουλιαγμένη (Απόλλωνος & Λητούς 2, τηλ: 210 - 8964122), πιστό στο καλοκαιρινό ραντεβού με τους φίλους του, ανοίγει τις πόρτες του για να μας φιλοξενήσει σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο, που φέρει την υπογραφή της Άσης Δημητροπούλου, αλλά και να μας περιποιηθεί με τις αυθεντικές και εκλεπτυσμένες γεύσεις της Ιταλίας.

Πολύ σύντομα έτοιμες θα είναι και οι νέες γαστρονομικές προτάσεις του Casa di Pasta στο καταπράσινο προάστιο της Κηφισιάς (Χαριλάου Τρικούπη & Γορτυνίας 11, τηλ: 210- 6233361-3).