Εχετε μήνυμα στο κινητό σας

21.03.2001
Ενας νόμιμος γάμος, μια παράνομη σχέση, ένας υποψήφιος εραστής και μια ανατρεπτική φίλη πρωταγωνιστούν σε μία follow your heart κατάσταση γεμάτη χιούμορ αλλά και ρεαλισμό. Οι ήρωες ζουν ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας : Σεξ, ψέματα και πολλά γραπτά μηνύματα είναι τα συστατικά μίας "διαπλοκής" που σίγουρα θα σας γοητεύσει και θα σας κάνει να γελάσετε με το τι επιφυλάσσει η ζωή.
"Σηκώνομαι και παίρνω το κινητό μου από την τσάντα μου. Φυσικά, δεν έχω κανένα μήνυμα. Αλήθεια πως ζούσαν οι άνθρωποι χωρίς κινητό τα παλιά χρόνια!;
Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως νιώθω ασφάλεια που έχω ένα τηλέφωνο συνέχεια μαζί, βρε αδερφέ, μέσα στη μαύρη νύχτα. Πες, για παράδειγμα, πως χάνομαι στη ζούγκλα του Αμαζονίου και δεν μπορώ να βρω το δρόμο ανάμεσα στα δηλητηριώδη φυτά, ενώ ταυτόχρονα με κυνηγάνε δύο οχιές φαρμακερές, διμούτσουνες. Τι κάνω; Σηκώνω το κινητό μου στον αέρα και αυτό αμέσως δίνει σήμα μέσω δορυφόρου, και έρχεται ο Τζέιμς Μποντ πράκτωρ 007 και με σώζει! Τόσο απλά."

Ενας νόμιμος γάμος, μια παράνομη σχέση, ένας υποψήφιος εραστής και μια ανατρεπτική φίλη πρωταγωνιστούν σε μία follow your heart κατάσταση γεμάτη χιούμορ αλλά και ρεαλισμό. Οι ήρωες ζουν ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας : Σεξ, ψέματα και πολλά γραπτά μηνύματα είναι τα συστατικά μίας "διαπλοκής" που σίγουρα θα σας γοητεύσει και θα σας κάνει να γελάσετε με το τι επιφυλάσσει η ζωή. Ενα βιβλίο γεμάτο πάθη, συναισθήματα, διλήμματα, σκέψεις και συνήθειες που όλοι...πλέον έχουμε σήμερα.
Η Κατερίνα Μανανεδάκη κάνει την πρώτη της εμφάνιση με ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται απνευστί. Με απλή και ελκυστική γραφή σκιαγραφεί την εποχή που διανύουμε μαζί με τα παράδοξά επακόλουθά της και τις επικοινωνιακές εξαρτήσεις της.

Εκδόσεις Νέα Σύνορα - Λιβάνη
Τίτλος: Εχετε μήνυμα στο κινητό σας
Συγγραφέας: Κατερίνα Μαναδεδάκη
Σελίδες: 301
ISBN: 960-14-0347-7