Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

15.03.2004
Μια έκθεση βιβλίου διαφορετική από τις καθιερωμένες, μια ανοιξιάτικη γιορτή γνωριμίας με το βιβλίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου σε συνεγασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων. Από την Πέμπτη, 18 Μαρτίου, για δώδεκα ημέρες, έως και τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2004, στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιείται ένα μεγάλο Παζάρι Βιβλίου.
Μια έκθεση βιβλίου διαφορετική από τις καθιερωμένες, μια ανοιξιάτικη γιορτή γνωριμίας με το βιβλίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου σε συνεγασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό Δήμου Αθηναίων.
Από την Πέμπτη, 18 Μαρτίου, για δώδεκα ημέρες, έως και τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2004, στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιείται ένα μεγάλο παζάρι βιβλίου.
Σε ένα τεράστιο περίπτερο οκτακοσίων τετραγωνικών μέτρων, ενιαίο για όλους τους εκδότες, εκτίθενται χιλιάδες τίτλοι. Οι εκδότες άνοιξαν για ακόμη μια φορά τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία όλων των ειδών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές που ξεκινούν από μόλις 2-3 ευρώ!
Στο εκθετήριο της Κλαυθμώνος οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας μπορούν να προμηθευτούν φθηνά, αλλά αξιόλογα βιβλία, εκείνα που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν. Γιατί το βιβλίο δεν παλιώνει...

Το Παζάρι Βιβλίου 2004 θα λειτουργεί από τις 18 ως τις 29 Μαρτίου, καθημερινά, από τις 10.00 το πρωί ως τις 21.45 το βράδυ.