"Besame Mucho Nights" στο Cubanita!

02.03.2004
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του "Besame Mucho Party", ετοιμαστείτε για...ατελείωτες "Besame Mucho Nights"! Οι "Besame Mucho Nights" στο Cubanita είναι γεγονός!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του "Besame Mucho Party", ετοιμαστείτε για...ατελείωτες "Besame Mucho Nights"!

Οι "Besame Mucho Nights" στο Cubanita είναι γεγονός! Από την Κυριακή 29 Φεβρουαρίου ξεκινούν και πρόκειται να γίνουν θεσμός στη νυχτερινή Αθήνα. Κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη το Cubanita γίνεται το πιο hot spot της πόλης, με μενού και ποτά σε πολύ...φιλικές τιμές!

Κάθε Κυριακή: "Salsa?and the city". Απολαύστε εξωτικές γεύσεις του διάσημου σεφ Douglas Rodriguez και λικνιστείτε στους ήχους της αισθησιακής Salsa από τον guest dj Socrates. Για να ζωντανέψουν οι μονότονες Δευτέρες: "Una Noche de Amor". Μοιραίες γυναίκες και αρρενωποί άντρες που εμπλέκονται σε απαγορευμένες έρωτες....Αφεθείτε στο όνειρο με γεύσεις που φλερτάρουν τις αισθήσεις και "ταξιδέψτε" νοερά με μουσικές του κόσμου από τους residents djs Alex & Juan Carlos.

Τέλος, κάθε Τρίτη περιπλανηθείτε "From Cuba?to Brasil", σε ένα εκρηκτικό μουσικό ταξίδι με Bossa Nova, Son Cubano, Samba & Mambo από τον resident dj Alex. Η είσοδος με ποτό στις "Besame Mucho Nigjts" είναι 5 ευρώ με ποτό, ενώ το "Αφροδισιακό μενού" που θα διατίθεται στις νύχτες εκείνες κοστίζει 25 ευρώ ανά άτομο και συμπεριλαμβάνει sangria.

Λίγα...φιλιά ακόμη παρακαλώ;


Καραϊσκάκη 28, Πλ. Ψυρρή
Τηλ: 210-3314605