Ευαίσθητη Ισορροπία στην Αθηναϊδα!

24.11.2004
Η Ζωή Λάσκαρη παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το αριστούργημα του Εντουαρντ Αλμπι "Ευαίσθητη Ισορροπία" σε σκηνοθεσίας Αθανασίας Καραγιαννοπούλου στη Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς.
Η Ζωή Λάσκαρη παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το αριστούργημα του Εντουαρντ Αλμπι "Ευαίσθητη Ισορροπία" σε σκηνοθεσίας Αθανασίας Καραγιαννοπούλου στη Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς. Πρόκειται για το κλασσικό πλέον αριστούργημα του μεγάλου δραματουργού που τονίζει την υπευθυνότητα του ατόμου απέναντι στην κοινωνία και την οικογένεια και προβάλλει την ανάγκη της γνήσιας αγάπης.
 
Η "Ευαίσθητη Ισορροπία" είναι ένας ύμνος στην οικογένεια και τη γυναίκα. Ενα δράμα που αντικατοπτρίζει το κοινωνικό, ηθικό και ψυχολογικό κλίμα της εποχής μας.

Παρασκευή βράδυ, και στο σπίτι της Αγκνες και του Τόμπυ, που είναι εγκατεστημένη και η αλκοολική αδελφή της Αγκνες, Κλαίρη, θα εισβάλλουν οι δύο καλύτεροι τους φίλοι (Εντνα, Χάρρυ) σε μία κρίση ξαφνικού πανικού. Το επόμενο βράδυ επιστρέφει και η κόρη της οικογένειας, Τζούλια, μετά από τον τέταρτο χωρισμό της.
Σ' ένα Σαββατοκύριακο μέσα οι ήρωες του Άλμπι αποκαλύπτονται, συγκρούονται και τελικά αγκαλιάζονται, όταν ο πάγος θα έχει λιώσει, όταν ο Κυριακάτικος ήλιος "θα φέρει μαζί του και την τάξη των πραγμάτων". Ο Αλμπι με καταλυτικό χιούμορ φωτίζει χαρακτήρες και σχέσεις και μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε και εμείς εκεί.

STRONG>Συντελεστές:
Μετάφραση: Νόνικα Γαληνέα
Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Σκηνικά- Κοστούμια: Γιώργος Ασημακόπουλος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Μουσική Επιμέλεια: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλική Καραφυλλάκη

Πρωταγωνιστούν: Ζωή Λάσκαρη, Τάκης Χρυσικάκος, Κατερίνα Καραγιάννη, Βάνα Πεφάνη, Εκτωρ Καλούδης, Μαρία Σολωμού

Ημέρες και Ωρες παραστάσεων:
Τετάρτη: 19.00 (λαϊκή απογευματινή)
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 19.00

Τιμές εισιτηρίων σε ευρώ: 22,17,15