Μια...Γαζέλα στο Γκάζι!

26.03.2004
Μία...Γαζέλα έχει κάνει την εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό στην περιοχή του Γκαζιού, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των φανατικών της ιταλικής κουζίνας. Τι σχέση έχει μία Γαζέλα με την Ιταλία; Απλά, πρόκειται για το νέο στιλάτο ιταλικό
Μία...Γαζέλα έχει κάνει την εμφάνισή της τον τελευταίο καιρό στην περιοχή του Γκαζιού, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των φανατικών της ιταλικής κουζίνας. Τι σχέση έχει μία Γαζέλα με την Ιταλία; Απλά, πρόκειται για το νέο στιλάτο ιταλικό εστιατόριο "Gazella", το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του.

Ο Χώρος
Το "Gazella" αναπτύσσεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα για διαφορετικά γούστα (ως προς τη διακοσμητική άποψη). Στο ισόγειο επικρατεί μία μαξιμαλιστική άποψη, με ένα ντεκόρ που ακολουθεί λιτές γραμμές με απαλά χρώματα. Στον χώρο αυτό δεσπόζει η μπάρα. Στον πρώτο όροφο τη διαφορά κάνει ο τεράστιος καθρέφτης, που καταλαμβάνει έναν ολόκληρο τοίχο, ανοίγοντας έτσι οπτικά τον χώρο. Τα χρώματα που επικρατούν εδώ είναι το γκρι, το λευκό και το μαύρο και τα συναντάμε κυρίως στα τραπέζια, στους δερμάτινους καναπέδες και στις αναπαυτικές καρέκλες. Ο τρίτος όροφος ενδείκνυται για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βράδια, αφού πρόκειται για αίθριο.

Η Κουζίνα
Η κουζίνα του "Gazella" είναι αμιγώς ιταλική. Με τη διαφορά, όμως, ότι το μενού δεν περιλαμβάνει κλασικά πιάτα της γείτονας χώρας, αλλά πιο μοντέρνες γεύσεις. Από το μενού ξεχωρίζουν: κοτοσαλάτα με γκρέιπφρουτ και φινόκιο, ριζότο με λάδι τρούφας και φλούδες παρμεζάνας, φιλέτο σχάρας με βελούδινο πουρέ λαχανικών.

Περσεφόνης 59, Γκάζι
Τηλ: 210 -3422006