"Creation Park" στην γκαλερί Καλφαγιάν

02.02.2004
"Creation Park" είναι ο τίτλος της έκθεσης του Γιάννη Παυλίδη που θα φιλοξενείται από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στην γκαλερί Καλφαγιάν.
"Creation Park" είναι ο τίτλος της έκθεσης του Γιάννη Παυλίδη που θα φιλοξενείται από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στην γκαλερί Καλφαγιάν (Καψάλη 6, Κολωνάκι).
"Creation Park" ονομάζει την τελευταία του δουλειά ο Γιάννης Παυλίδης. Πρόκειται για ένα περιβάλλον που αποτελούν δέντρα, φρούτα, πλανήτες και εκρήξεις.

Είναι όλα κατασκευασμένα από χαρτοπολτό και ζωγραφισμένα με έντονα χρώματα. Η νέα του δουλειά χαρακτηρίζεται από την παρουσία- απουσία της γυναίκας. Σύμβολα όπως η καρδιά ή το δαγκωμένο μήλο είναι αναφορές στα συναισθήματα και στους πειρασμούς που προκαλεί μία γυναίκα είτε αυτή είναι η Εύα είτε η Χιονάτη. Το "Creation Park" είναι η δημιουργία της ζωής των αισθήσεων, των πειρασμών και των παραισθήσεων.
Η γνώση αλλά και το απαγορευμένο κυριαρχούν μέσα στο πάρκο της δημιουργίας, όπως συμβαίνει και στην καθημερινή ζωή. Μέσα στο πάρκο ο θεατής καλέιται να ζήσει την πραγματικότητα του σήμερα, να σκεφτεί και να διασκεδάσει.

Διάρκεια έκθεσης: 5 Φεβρουαρίου- 6 Μαρτίου.