"... από έρωτα" για δεύτερη χρονιά!

23.10.2004
Είναι η ερωτική ιστορία ενός πυροσβέστη και μίας δημοσιογράφου. Μία σχέση που ξεκίνησε στην πυρκαγιά των γραφείων μιας εφημερίδας. Ο Αντώνης (Θοδωρής Αθερίδης) θα μπει στη φωτιά και θα σώσει την Αννα (Σμαράγδα Καρύδη). Θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα για δύο χρόνια...
Για δεύτερη σεζόν συνεχίζεται η περσινή θεατρική επιτυχία του θεάτρου Αθηνών της οδού Βουκουρεστίου "... έρωτα". Ετσι, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη και η Αλίνα Κοτσοβούλου επανέρχονται στο Θεάτρο Αθηνών και θα παρουσιάσουν από τις 7 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων -μεχρι το πρώτο 15νθημερο του Δεκέμβρη- το "...από έρωτα" μια ερωτική ιστορία που έγραψε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Πρόκειται για την ερωτική ιστορία ενός πυροσβέστη και μίας δημοσιογράφου. Μία σχέση που ξεκίνησε στην πυρκαγιά των γραφείων μιας εφημερίδας. Ο Αντώνης (Θοδωρής Αθερίδης) θα μπει στη φωτιά και θα σώσει την Αννα (Σμαράγδα Καρύδη). Θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα για δύο χρόνια... Η Αννα θα φύγει για να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στο ίδιο σπίτι δύο μέρες πριν από το γάμο του Αντώνη με μία Μολδαβή νοσοκόμα/ Αλίνα Κοτσοβούλου.
Μέσα από ένα νοσταλγικό και οδυνηρό ταυτόχρονα απολογισμό θα φανερωθούν ανομολόγητες σκέψεις και πράξεις του παρελθόντος... Μία αναμέτρηση της πραγματικότητας ενάντια στη φαντασίωση, οικεία σε ανθρώπους που γνώρισαν την αληθινή αγάπη σε ανύποπτο χρόνο.

Στην καινούρια αυτή ερωτική ιστορία πρωταγωνιστούν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη και η Αλίνα Κοτσοβούλου.
Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Κιμούλη, τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, τα κοστούμια της Κατερίνας Κοντού και η μουσική του Γιώργου Ανδρέου. Τα τραγούδια απέδωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη και καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.