Prince: Έμαθε ότι έχει AIDS έξι μήνες πριν πεθάνει - ζύγιζε 37 κιλά!

28.04.2016
Στην αρχή πιστέψαμε ότι έφυγε από τη ζωή λόγω των ναρκωτικών, μετά μάθαμε για τον εθισμό του στα παυσίπονα, ακολούθησαν οι φήμες για τα οικονομικά του πρόβλήματα και τα αδέρφια του που θα τον κληρονομήσουν, και τώρα στο φως έρχεται η αποκάλυψη ότι έπασχε από AIDS.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα του National Enquirer που διαβάσαμε τη Μ. Πέμπτη 28/4 ο Prince ήταν φορέας του ιού HIV και πέθανε από AIDS. O 57χρονος star ζύγιζε μόλις 37 κιλά την στιγμή του θανάτου του και «ετοιμαζόταν να πεθάνει», σύμφωνα με το περιοδικό.

Το ρεπορτάζ που επικαλείται ανώνυμες πηγές - ανθρώπους κοντά στον μύθο της ποπ μουσικής - αλλά και αξιωματικούς της Αστυνομίας, οι οποίοι δίνουν στοιχεία για το τι βρέθηκε πάνω στο πτώμα του.

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο Prince είχε διαγνωστεί με τον ιό HIV τη δεκαετία του 1990, αλλά εξελίχθηκε σε AIDS στο τέλος του περασμένου έτους. Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως ο τραγουδιστής είχε εθιστεί στα οπιοειδή φάρμακα Percocet που χρησιμοποιούσε για να αντιμετωπίσει τον πόνο από τον οποίο υπέφερε τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Δήλωση από άτομα προσκείμενα στον Prince μετά το θάνατό του αναφέρει πως πέθανε από γρίπη, μια μόλυνση που θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραία, αν το ανοσοποιητικό του σύστημα είχε αποδεκατιστεί από το AIDS.

«Σπάνια έτρωγε και όταν το έκανε τα έβγαζε όλα αμέσως, δεν μπορούσε να καταπιεί σχεδόν. Ηταν πολύ αδύναμος, το χρώμα του ήταν σχεδόν κίτρινο και το δέρμα του στο λαιμό είχε κρεμάσει εντελώς. Πραγματικά πιστεύω πως για κάποιο καιρό προετοιμαζόταν γι αυτό που ερχόταν. Είχε συνειδητοποιήσει πως θα πεθάνει και απλώς ετοιμαζόταν», αναφέρει η πηγή και προχωρά σε ακόμη σημαντικότερες αποκαλύψεις.

Με βάση τις αποκαλύψεις, ο τραγουδιστής ήξερε πως είναι φορέας του ιού HIV ωστόσο δεν δέχθηκε να πάρει αγωγή. Φανατικός μάρτυρας του Ιεχωβά, αρνήθηκε οποιαδήποτε θεραπεία και πίστευε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια με την προσευχή.

Με βάση το Enquirer, λίγα 24ωρα πριν τον θάνατό του, πήγαινε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα σε φαρμακεία για να προμηθευτεί παυσίπονα. Μάλιστα, στο σώμα του βρέθηκε και συνταγή για ακόμη ισχυρότερα φάρμακα, αναφέρει πηγή της Αστυνομίας.

Η πηγή που δεν κατονομάζεται, δήλωσε: «Οι γιατροί είπαν στον Prince πως η γενική αίματός του ήταν ασυνήθιστα χαμηλή και πως η θερμοκρασία του σώματός του είχε πέσει επικίνδυνα. Είχε μεγάλη έλλειψη σιδήρου, ήταν πολύ αδύναμος και συχνά έχανε τον προσανατολισμό του. Έτρωγε πολύ σπάνια κι όταν το έκανε, κατέληγε να το βγάλει. Το πρόσωπό του ήταν κιτρινωπό, το δέρμα στο λαιμό του κρεμόταν και οι άκρες των δακτύλων του είχαν ένα καφέ-κίτρινο χρώμα».