Janet Jackson: Έγκυος με 41χρονο μεγιστάνα από το Κάταρ - δεν ξέρει τι έχει! [photos+vds]

07.04.2016
Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Janet Jackson να πάσχει από καρκίνο, ακυρώνοντας την ευρωπαϊκή της περιοδεία «Unbreakable World Tour», μάθαμε τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της.

Η 49χρονη pop τραγουδίστρια πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το YouTube, ένα βίντεο μέσα από το οποίο ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Περίμενε πολύ καιρό μέχρι να καταφέρει να γίνει μανούλα και τελικά τα κατάφερε.

Στο βίντεο, η Jackson ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές της που αναγκάζεται να ακυρώσει την περιοδεία της αλλά ο γιατρός της, της συνέστησε ξεκούραση.

Η σταρ έχει παντρευτεί τον 41χρονο επιχειρηματία Wissam Al Mana από το Κάταρ. Μετά από τρία χρόνια δεσμό το ζευγάρι σύμφωνα με το TMZ, παντρεύτηκε κρυφά το 2012. Λάτρης της μόδας, ο πάμπλουτος Wissam έχει σπουδάσει στο Λονδίνο, έχει τεράστια περιουσία στο Κατάρ και αντιπροσωπεύσει μάρκες κολοσσούς, όπως: Balenciaga, Giorgio Armani, Hermes, και Roberto Cavalli - ενώ είναι ιδιοκτήτης ολόκληρων εμπορικών κέντρων στο Ντουμπάι, το Μπαχρέιν και Κουβέιτ με περιουσία που ανέρχεται στο 1 δις δολάρια.

Πρόκειται επίσης για έναν από τους πλουσιότερους επενδυτές στη Μέση Ανατολή, με δραστηριότητες στο real estate, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στις κατασκευές, στη λιανική, στην εστίαση και στα media. Εργάζεται στη λιανική από 14 ετών, ενώ έχει πάθος με τις τέχνες, τη φωτογραφία και το design.

Επόμενος στόχος του, όπως δηλώνει ο ίδιος, είναι ... οι φιλανθρωπίες!

Χ.Τ.