Αγνώριστος έγινε ο Κιμούλης: Υπέρβαρος με καστανά μαλλιά [photos]

12.10.2015
Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που κάνουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους για να μπουν καλύτερα στο... πετσι ενός ρόλου. Ο Γιώργος Κιμούλης μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές αλλά αυτή τη φορά δυσκολευτήκαμε να τον γνωρίσουμε.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον «Τάσο» στη θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες», που ανεβαίνει στο θέατρο «Μουσούρη». Η εικόνα του ξάφνιασε πολλούς, καθώς για λογαριασμό του ρόλου του απέκτησε αραιωμένα καστανά μαλλιά και μεγάλη κοιλιά. Η δουλειά που έχει γίνει στο μακιγιάζ είναι εξαιρετική.

Πρόκειται για μια πολιτική κωμωδία η οποία εκτυλίσσεται στην Τρίπολη, κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Ο Κώστας, ο Βασίλης, ο Τάσος και ο Αλέκος είναι οι τοπικοί υποστηρικτές υποψηφίων βουλευτών, οι οποίοι μαζεύονται μια χειμωνιάτικη νύχτα και συζητούν για τις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας ο καθένας τους να αποδείξει την ικανότητα, τη δύναμη και την εξουσία που διαθέτει. Πιστεύοντας ότι είναι μεγάλα πολιτικά μυαλά και ισχυροί κομματάρχες, ονειρεύονται τη στιγμή που όλα και όλοι θα υποταχθούν στην εξουσία τους. Η παράσταση είναι σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Π. Φιλιππίδης, μαζί με τους Γιώργο Κιμούλη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Θανάση Παπαγεωργίου.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Κιμούλη αγνώριστο: