Γυναίκες μη μασάτε - Οι 10 ποπ ύμνοι δύναμης και ανεξαρτησίας [vds]

08.03.2015
Όταν ερμήνευαν αυτά τα τραγούδια δεν πίστευαν ότι θα αποτελέσουν έμπνευση για νεαρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Βρήκαμε 10 ντίβες της ποπ και 10 τραγούδια που αφιερώνονται σε όλες τις απίστευτες γυναίκες που σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε την αξία τους.

Aretha Franklin - Respect
Το τραγούδι ορόσημο της Αρίθα Φράνκλιν του 1967. Η διακήρυξη μιας δυνατής γυναίκας με αυτοπεποίθηση, που ξέρει ότι έχει όλο το «πακέτο» και απαιτεί Σεβασμό, R-E-S-P-E-C-T.


Whitney Houston - I'm Every Woman

1993 και η Γουίτνεϊ Χιούστον διασκευάζει δυναμικά το κομμάτι της Τσάκα Καν και τραγουδάει Είμαι Κάθε Γυναίκα - στο βιντεοκλίπ η Γουίτνεϊ είναι έγκυος!



Beautiful- Christina Aguilera

To Όμορφη είναι ένα τραγούδι για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Κάθε γυναίκα είναι όμορφη τραγουδάει η Αγκιλέρα. Αυτοπεποίθηση και εσωτερική ομορφιά είναι που μετράνε. Το 2008 επανα-ηχογραφήθηκε στο άλμπουμ της με τίτλο «Keeps Gettin' Better: A Decade of Hits».



Girl On Fire – Alicia Keys
Το κομμάτι εμπνεύστηκε η Αλίσια μετά από ένα ταξίδι ενδοσκόπησης στην Αίγυπτο. Μετά την επιστροφή της, παντρεύτηκε και έκανε μια κόρη, την Egypt. Το Φλεγόμενο Κορίτσι αφιερώνεται σε όλες τις Γυναίκες που ψάχνουν το σωστό μονοπάτι...



Born This Way- Lady Gaga

Ο ύμνος όλων όσων αισθάνονται ότι διαφέρουν και συχνά κατηγορούνται για αυτό και περιθωριοποιούνται. «Έχω Γεννηθεί Έτσι» τραγουδάει η Λέιντι Γκάγκα και κάνει την απόλυτη επιτυχία...

ΔΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...



Madonna - Human Nature

Η αεικίνητη βασίλισσα κάποτε τραγουδούσε για την ανθρώπινη φύση. «Εκφράσου μην καταπιέζεσαι», ψιθυρίζει η Μαντόνα, και δίνει θάρρος σε όλους τους θιασώτες της να λένε ελεύθερα ό,τι πιστεύουν. Στις γυναίκες bitches ακόμα περισσότερο...

Mariah Carey - Hero

Ο ήρωας του εαυτού σου είσαι εσύ.... και αυτό το λέει η Μαράια που ξεκίνησε από απλή ταπεινή σερβιτόρα και έγινε ποπ είδωλο.



Destiny’s Child - Independent Women

Το γυναικείο συγκρότημα της Μπιγιονσέ τραγουδάει για τις Ανεξάρτητες Γυναίκες. Τελεία και παύλα!



Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman
Η Σάνια μπλέκει το ποπ με την κάντρι. Είναι σέξι αλλά μετά παντρεύτηκε τον παραγωγώ της και παρέμεινε σωστή ... κυρία!


Britney Spears - Stronger
Πίσω στο χρόνο που η Μπρίτνεϊ ήταν η μία και μοναδική ποπ σταρ, αυτό το κομμάτι δεν ήταν το καλύτερό της, πάντως έμεινε στην ιστορία για τον τρόπο που στριφογύρναγε την καρέκλα... και φυσικά για τη γυναικεία δύναμη που γίνεται όλο και πιο ... stronger!

Χ.Τ.