Διάσημοι, νέοι Έλληνες ποζάρουν για την Calliope [photos]

06.01.2015
Είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες φωτογράφους, την εμπιστεύονται τυφλά πολλοί διάσημοι από διαφορετικούς χώρους καιη δουλειά της έχει αναγνωριστεί και πέρα από τα εγχώρια σύνορα.

Είναι μία από τις καλύτερες Ελλεηνίδες φωτογράφους, την εμπιστεύονται τυφλά πολλοί διάσημοι από διαφορετικούς χώρους καιη δουλειά της έχει αναγνωριστεί και πέρα από τα εγχώρια σύνορα. Η Calliope θα κυκλοφορήσει σύντομα το καινούριο της φωτογραφικό βιβλίο από τον ελβετικό εκδοτικό οίκο Skira το οποίο θα λέγεται «Children of the Sun” και είναι αφιερωμένο στις δύο κόρες της.

Η πηγή έμπνευσηη του πρότζεκτ όπως λέει και ο τίτλος, είναι οι νέοι άνθρωποι και τα παιδιά που για εκείνη είναι το μέλλον και η ελπίδα γι’ αυτό στις σελίδες του ποζάρουν μερικοί από τους πιο αναγνωρίσιμους, νέους Έλληνες όπως η Δούκισσα Νομικού, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Μαρία Κορινθίου, Ο Κώστας Μαρτάκης, η Εριέττα Κούρκουλου, μοντέλα που διαπρέπουν στο εξωτερικό, παιδιά φίλων της σε χαρακτηριστικά μέρη της Ελλάδας.

«Κοιτάζοντας γύρω μου την κατήφεια και τον αρνητισμό που υπάρχουν στην Ελλάδα της κρίσης, σκέφτηκα πως θέλω να κάνω ένα βιβλίο με επίκεντρο τα νέα παιδιά, γιατί αυτά είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. Με γοητεύουν πολύ τα νιάτα, γιατί κρύβουν μέσα τους την υπόσχεση για κάτι καλύτερο στη ζωή. Ως Ελληνίδα, θέλησα στο βιβλίο να αποτυπώσω την εικόνα της νέας γενιάς, γνωστούς και άγνωστους Έλληνες, παιδιά από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Κάποια παιδιά τα βρήκα τυχαία και τους πρότεινα να συμμετάσχουν στο βιβλίο» αναφέρει η καταξιωμένη φωτογράφος.

Οι πρώτες φωτογραφίες έχουν βγει στη δημοσιότητα όπως και το εξώφυλλο στο οποίο είναι η ανερχόμενη σχεδιάστρια swimwear και κοσμημάτων κι εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Σπύρος Χριστόπουλος και μπορείτε να τους θαυμάσετε παραπάνω.