Το πρώτο trailer του Σάκη ως Ηρακλή! [vds]

16.12.2014
Το τελευταίο διάστημα, ο Σάκης είδε πολλές φορές το όνομα του στο ίντερνετ, στην τηλεόραση, στα έντυπα λόγω των δηλώσεων της Χρυσούλας Διαβάτη στα Βραβεία Καρόλου Κουν που πήραν τη μπάλα κι εκείνον χωρίς λόγο αλλά δεν πτοήθηκε. Υπερασπίστηκε τη δουλειά του, πολλοί τάχθηκαν με το μέρος του και συνεχίζει ακάθεκτος τη θεατρική του πορεία.

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Πάνθεον η παράσταση «Ηρακλής, Oι 12 Άθλοι» στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον μυθικό ήρωα και μόλις βγήκε το εντυπωσιακό trailer με τις πρώτες εικόνες από τη μεγάλη παραγωγή και τον 40χρονο ηθοποιό και τραγουδιστή με το ρόπαλο του Ηρακλή.

Πρόκειται για την πρώτη θεατρική παραγωγή του Πάνθεον σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τις Ρούλα Πατεράκη, Ναταλία Δραγούμη, Αγορίτσα Οικονόμου και Ελένη Ρουσσινού στο πολυπληθή θίασο.

Η ιστορία του ήρωα στον οποίο αποδόθηκαν πλήθος από κατορθώματα ανάγοντας τον σε θρυλική μορφή ολόκληρου του ελλαδικού χώρου είναι το θέμα της μεγαλειώδους παράστασης με δώδεκα διαφορετικά, εντυπωσιακά σκηνικά, όσα και οι άθλοι του.

Η παράσταση απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Το αρχικό κείμενο έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης ενώ ο καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Η σκηνοθεσία είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ο οποίος επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια. Τη σύνθεση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη, την ηχητική σύνθεση ο Γιώργος Πούλιος και τις χορογραφίες υπογράφει η Chaly Jennings.