Ο αιθέριος μαγνητισμός των διδύμων αδελφών

21.10.2014
Οι ολόιδιοι, φτυστοί δίδυμοι πάντα προκαλούν μπελάδες στο σχολείο. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι δάσκαλοι που ζητούν να τους χωρίσουν σε διαφορετικά τμήματα, μόνο και μόνο για να βγάζουν άκρη με το ποιος είναι ποιος. Για να μη μιλήσουμε καλύτερα για τους ερωτικούς τους συντρόφους που πολλές φορούν απορούν με ποιον από τους δύο… κοιμήθηκαν. Γενικότερα όμως, οι ομοζυγωτικοί αυτοί δίδυμοι είναι σαν «φαινόμενο» εξαιρετικά γοητευτικό και παράξενο, γι΄αυτό και προκάλεσαν το ενδιαφέρον της φωτογράφου Αρίκο Ιναόκα (Ariko Inaoka) που φωτογραφίζει τις Ισλανδές δίδυμες αδελφές Ερνα και Χρέφνα. Η φωτογράφος τις γνώρισε πριν τέσσερα χρόνια σ΄ένα φωτογραφικό ταξίδι της στην Ισλανδία και έκτοτε επιστρέφει εκεί κάθε χρόνο προκειμένου να τις απαθανατίσει καθώς μεγαλώνουν. Σκοπεύει μάλιστα να το κάνει μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των δεκαέξι ετών με απώτερο στόχο να δείξει το πως αλλάζει η μεταξύ τους σχέση με την πάροδο του χρόνου…. Οι φωτογραφίες είναι πανέμορφες και αποπνέουν έναν αλλόκοτο μαγνητισμό ανάμεσα όχι μόνο στα σώματα, αλλά και στην αύρα των δύο αδελφών. Γ.Ο

Οι ολόιδιοι, φτυστοί δίδυμοι πάντα προκαλούν μπελάδες στο σχολείο. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι δάσκαλοι που ζητούν να τους χωρίσουν σε διαφορετικά τμήματα, μόνο και μόνο για να βγάζουν άκρη με το ποιος είναι ποιος. Για να μη μιλήσουμε καλύτερα για τους ερωτικούς τους συντρόφους που πολλές φορούν απορούν με ποιον από τους δύο… κοιμήθηκαν.

Γενικότερα όμως, οι ομοζυγωτικοί αυτοί δίδυμοι είναι σαν «φαινόμενο» εξαιρετικά γοητευτικό και παράξενο, γι΄αυτό και προκάλεσαν το ενδιαφέρον της φωτογράφου Αρίκο Ιναόκα (Ariko Inaoka) που φωτογραφίζει τις Ισλανδές δίδυμες αδελφές Ερνα και Χρέφνα. Η φωτογράφος τις γνώρισε πριν τέσσερα χρόνια σ΄ένα φωτογραφικό ταξίδι της στην Ισλανδία και έκτοτε επιστρέφει εκεί κάθε χρόνο προκειμένου να τις απαθανατίσει καθώς μεγαλώνουν. Σκοπεύει μάλιστα να το κάνει μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των δεκαέξι ετών με απώτερο στόχο να δείξει το πως αλλάζει η μεταξύ τους σχέση με την πάροδο του χρόνου…. Οι φωτογραφίες είναι πανέμορφες και αποπνέουν έναν αλλόκοτο μαγνητισμό ανάμεσα όχι μόνο στα σώματα, αλλά και στην αύρα των δύο αδελφών.

Γ.Ο