Τουλίσα Κοντοστάβλος: Ντελίριο πλαστικών και νέο single

21.10.2014
Η 26χρονη Τουλίσα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) η Βρετανίδα τραγουδίστρια με την ελληνική καταγωγή και τη διεθνή καριέρα ανακοίνωσε ότι είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα μαύρα χρόνια της ζωής της ... και να επιστρέψει στη μουσική.

Η μελαχρινή καλλονή ανακοίνωσε στο Instagram ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της single με τίτλο «Living Without You» από την AATW Records/Universal. Η Τούλα πόσταρε και μια σέξι φωτό από το επερχόμενο video clip γράφοντας: "Finally I can announce my new single "Living without you" & here is a snap from the video! #AllAboutTheMusic #Livingwithoutyou."

Να θυμίσουμε η Τούλα αντικατέστησε τη Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X Factor. Φρόνιμο κορίτσι δεν τη λες- αφού έχει διατελέσει μέλος γυναικείας συμμορίας, έχει νοσηλευτεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας!

Η παιδική της ηλικία ήταν εξίσου γκόθικ. Η μητέρα της πάσχει από σχιζοειδή διαταραχή και η ίδια υπήρξε επανειλημμένως θύμα ενδοσχολικής βίας στο Κάμντεν (Camden) του Β. Λονδίνου όπου μεγάλωσε. Την αποκαλούσαν «Ελληνική Χειροβομβίδα»! Τελευταία μάλλον απέδωσαν τα σεμινάρια διαχείρισης θυμού και συμπεριφέρεται πιο κόσμια βρετανικό X Factor . Πολλοί followers της στα social media σχολιάζουν τις νέες της πλαστικές επεμβάσεις με αποδοκιμασία!

Πρόσφατες φήμες τη θέλουν ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Παναγιώτου.

Χ.Τ.