Ο Μόρισεϊ αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο

07.10.2014
«Ο θάνατος δεν με φοβίζει»... Ο γνωστός τραγουδιστής που αναμένεται να έρθει και στη χώρα μας τον επόμενο Δεκέμβριο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο!

Τα λόγια του μάς στεναχώρησαν όλους … Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths, Μόρισεϊ (Morrissey), πάσχει από καρκίνο και μάλιστα έχει νοσηλευτεί πολλές φορές τους τελευταίους 18 μήνες. Αυτός είναι και ο λόγος που δείχνει κουρασμένος και καταβεβλημένος σε κάποιες φωτογραφίες.

Αν και η διάγνωση δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ο 55χρονος στιχουργός και ερμηνευτής δηλώνει ότι δεν φοβάται τον θάνατο και τον αποδέχεται σαν κάτι που θα μας συναντήσει... όλους! «Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω», ήταν τα λόγια του.

Αν και δεν αποκάλυψε τι είδους καρκίνος είναι, γιατί ακόμα ούτε οι γιατροί μπορούν να πουν με βεβαιότητα, ο Βρετανός ροκ σταρ, Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ έκανε την φοβερή αυτή δήλωση στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, όπου τόνισε: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο».

Να θυμίσουμε ότι ο Μόρισεϊ - που στις 5 Δεκεμβρίου αναμένεται για μια εμφάνιση στην Αθήνα - είχε διάφορα θέματα με την υγεία του, αλλά ποτέ δεν έχει αναφέρει σε συνέντευξή του τη λέξη αυτή. Στις αρχές του 2013 έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014.

«Είμαι σε μια ηλικία που δεν θα χρειαζόταν να κάνω μουσική. Πολλοί συνθέτες κλασικής μουσικής έχουν πεθάνει στα 34. Και είμαι ακόμα εδώ, και κανείς δεν ξέρει τι να με κάνει». Η αυτοβιογραφία του δημοσιεύτηκε τον περασμένο χρόνο και ήδη τελειώνει το πρώτο του μυθιστόρημα. Έχει μάλιστα δηλώσει την επιθυμία του να γίνει συγγραφέας.

Χ.Τ.