Σούπερ γιαγιά: Στα 93 έγινε μοντέλο

01.10.2014
Καταλαβαίνουμε! Η γιαγιούλα είναι ένα πρόσωπο που έχουμε βαθιά μες την καρδιά μας… Πόσο μάλλον αν η γιαγιά είναι στην πραγματικότητα μια σούπερ γιαγιά! Πάντως λίγο δύσκολο η γιαγιά σου να είναι σαν την 93χρονη Αδελαΐδα των φωτογραφιών αυτού του καλλιτεχνικού πρότζεκτ από τα χεράκια της εγγονής της, επίσης Αδελαΐδας, επώνυμο Ιβάνοβα. Η υπέργηρη μούσα αυτής της φωτογραφικής έμπνευσης είναι Βραζιλιάνα και πόζαρε ευχαρίστως για την φωτογράφο από το 2006. Όταν μετά το 2011, η εγγονή τελείωσε τις σπουδές της στο Βερολίνο είπαν και οι δύο να σοβαρευτούν. Και το καλύτερο... η γιαγιά έχει γεννηθεί στη Βραζιλία το 1921 και έχει γεννήσει 16 παιδιά, 14 εκ των οποίων έφτασαν να ενηλικιωθούν. Μετά την χρεοκοπία του συζύγου της, η Αδελαΐδα έζησε τα παιδιά της πουλώντας... κέικ. Δυστυχώς τελευταία λόγω ηλικίας σταμάτησε τη γιόγκα και οι μέρες της περνούν με κέντημα, διάβασμα και τα αγαπημένα της παζλ! Χ.Τ.

Καταλαβαίνουμε! Η γιαγιούλα είναι ένα πρόσωπο που έχουμε βαθιά μες την καρδιά μας… Πόσο μάλλον αν η γιαγιά είναι στην πραγματικότητα μια σούπερ γιαγιά! Πάντως λίγο δύσκολο η γιαγιά σου να είναι σαν την 93χρονη Αδελαΐδα των φωτογραφιών αυτού του καλλιτεχνικού πρότζεκτ από τα χεράκια της εγγονής της, επίσης Αδελαΐδας, επώνυμο Ιβάνοβα. Η υπέργηρη μούσα αυτής της φωτογραφικής έμπνευσης είναι Βραζιλιάνα και πόζαρε ευχαρίστως για την φωτογράφο από το 2006.

Όταν μετά το 2011, η εγγονή τελείωσε τις σπουδές της στο Βερολίνο είπαν και οι δύο να σοβαρευτούν. Και το καλύτερο... η γιαγιά έχει γεννηθεί στη Βραζιλία το 1921 και έχει γεννήσει 16 παιδιά, 14 εκ των οποίων έφτασαν να ενηλικιωθούν. Μετά την χρεοκοπία του συζύγου της, η Αδελαΐδα έζησε τα παιδιά της πουλώντας... κέικ. Δυστυχώς τελευταία λόγω ηλικίας σταμάτησε τη γιόγκα και οι μέρες της περνούν με κέντημα, διάβασμα και τα αγαπημένα της παζλ!

Χ.Τ.