Ο νέος αγαπημένος του ραδιοφώνου!

14.07.2014
Ο Vance Joy με το Riptide έχει καταφέρει να βρίσκεται εδώ και 4 μήνες στο airplay chart της Ελλάδας και κάθε εβδομάδα το τραγούδι αρχίζει να μεταδίδεται και από ένα ακόμη ραδιοφωνικό σταθμό

Ο λόγος είναι απλός! Το τραγούδι αρέσει πολύ σε όποιον το ακούει! Αυτή την εβδομάδα το Riptide βρίσκεται στα 25 πρώτα και συνεχίζει την μεγάλη του επιτυχία στα ραδιόφωνα της Χώρας. Λίγα λόγια για το νέο αγαπημένο αγόρι του ελληνικού ραδιοφώνου!


–Το πραγματικό του όνομα είναι James Keogh!Το όνομα Vance Joy είναι όνομα ήρωα στο βιβλίο του Peter Philip Carey,Βliss.

-O Vance Joy ήθελε να έχει διαφορετικό όνομα από το πραγματικό του για να διαχωρίζει την προσωπική του ζωή από την επαγγελματική.

-Tις χρονιές 2008 και 2009 έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα Coburg της Αυστραλίας.Ήταν τόσο καλός που το 2008 πήρε στο τέλος της σεζόν βραβείο καλύτερου παίκτη.

-Το Riptide έγινε super hit σε Αυστραλία,Καναδά Γερμανία,Σουηδία,Ιρλανδία,Αμερική και Αγγλία.

-Το Riptide άρεσε τόσο πολύ στους Βρετανούς που στην λίστα με τα τραγούδια με τα περισσότερα plays/streams για το 2014(ως τώρα)βρίσκεται στο Νο 15! -Ο ίδιος λεει για το Riptide:"Eίχα προαίσθημα για το Riptide.Ήξερα οτι είναι ξεχωριστό.Ο κόσμος συνδέεται αμέσως μαζί του.Είμαι περήφανος που το έχω γράψει εγώ.Δεν περίμενα ό,τι θα μπορούσα να γράψω ένα τέτοιο τραγούδι"

-Το Riptide ψηφίστηκε από τους ακροατές του ρ/φ σταθμού της Αυστραλίας Triple J ως το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς.Στην ψηφοφορία κατέκτησε 1.500.000 ψήφους

-Έχει πτυχίο Αrts and Law από το πανεπιστήμιο Μonash University της Μελβούρνης. -Το πρώτο του album θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με τίτλο Dream Your Life Away!