Θανατηφόρα κορμιά βγαίνουν από τα... ρούχα τους

07.07.2014
Για έκτη φορά το περιοδικό ESPN αναμένεται να εμφανιστεί στα περίπτερα με …αδαμιαία περιβολή. Στην καθιερωμένη ετήσια έκδοση που είναι αφιερωμένη στο σώμα, απολαμβάνουμε τα καλοσχηματισμένα κορμιά 22 γνωστών αθλητών από μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων σε πολύ ενδιαφέρουσες πόζες. Φέτος τα πιο καυτά ονόματα είναι η σούπερ σταρ του τένις Βένους Γουίλιαμς (Venus Williams), ο υπερολυμπιονίκης της κολύμβησης Μαικλ Φελπς (Michael Phelps), το αστέρι του ΝΒΑ Σέρζ Ιμπάκα (Serge Ibaka) (που είναι και στο εξώφυλλο της έκδοσης) και άλλοι πολλοί. Όπως δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Τσαντ Μιλμαν στην DailyMail «κάθε φορά καταφέρνουμε να ανεβάζουμε τον πήχη ψηλότερα». Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αθλητών, αθλημάτων, αλλά και σωματότυπων. Οι απαιτητικές πόζες σε πολλές περιπτώσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε τις δυνατότητες αυτών των σούπερ κορμιών και να αποτίσουμε δέος, θαυμασμό και φόρο τιμής σ’ αυτούς τους ανθρώπους με τα αγαλματένια σώματα! Γ.Ο

Για έκτη φορά το περιοδικό ESPN αναμένεται να εμφανιστεί στα περίπτερα με …αδαμιαία περιβολή. Στην καθιερωμένη ετήσια έκδοση που είναι αφιερωμένη στο σώμα, απολαμβάνουμε τα καλοσχηματισμένα κορμιά 22 γνωστών αθλητών από μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων σε πολύ ενδιαφέρουσες πόζες.

Φέτος τα πιο καυτά ονόματα είναι η σούπερ σταρ του τένις Βένους Γουίλιαμς (Venus Williams), ο υπερολυμπιονίκης της κολύμβησης Μαικλ Φελπς (Michael Phelps), το αστέρι του ΝΒΑ Σέρζ Ιμπάκα (Serge Ibaka) (που είναι και στο εξώφυλλο της έκδοσης) και άλλοι πολλοί.

Όπως δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Τσαντ Μιλμαν στην DailyMail «κάθε φορά καταφέρνουμε να ανεβάζουμε τον πήχη ψηλότερα». Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αθλητών, αθλημάτων, αλλά και σωματότυπων. Οι απαιτητικές πόζες σε πολλές περιπτώσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε τις δυνατότητες αυτών των σούπερ κορμιών και να αποτίσουμε δέος, θαυμασμό και φόρο τιμής σ’ αυτούς τους ανθρώπους με τα αγαλματένια σώματα!

Γ.Ο