Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα...λουλούδια;

30.06.2014
Περίεργα, σχεδόν απόκοσμα, λουλούδια που παραπέμπουν σε κάτι… άλλο σας παρουσιάζουμε σήμερα, λουλούδια που δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως υπάρχουν στην πραγματικότητα. Λουλούδια με εκπληκτικά χρώματα που μοιάζουν με μαϊμουδάκια, με νεκροκεφαλές, με ανθρώπινες φιγούρες που χορεύουν, με πολύχρωμα πουλιά, αναδεικνύουν με το παραπάνω το θαύμα της φύσης. Πως γίνεται αυτό και υπάρχουν αυτά τα μικρά θαύματα; Το λουλούδι, όπως και κάθε ζωντανός οργανισμός θέλει να αναπαραχθεί. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των εντόμων και των πουλιών. Τι καλύτερο «δόλωμα» υπάρχει λοιπόν, για τα έντομα και τα πουλιά από το να έχει πολύχρωμα χρώματα και σχήματα; Γ.Ο

Περίεργα, σχεδόν απόκοσμα, λουλούδια που παραπέμπουν σε κάτι… άλλο σας παρουσιάζουμε σήμερα, λουλούδια που δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς πως υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Λουλούδια με εκπληκτικά χρώματα που μοιάζουν με μαϊμουδάκια, με νεκροκεφαλές, με ανθρώπινες φιγούρες που χορεύουν, με πολύχρωμα πουλιά, αναδεικνύουν με το παραπάνω το θαύμα της φύσης.

Πως γίνεται αυτό και υπάρχουν αυτά τα μικρά θαύματα; Το λουλούδι, όπως και κάθε ζωντανός οργανισμός θέλει να αναπαραχθεί. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των εντόμων και των πουλιών.

Τι καλύτερο «δόλωμα» υπάρχει λοιπόν, για τα έντομα και τα πουλιά από το να έχει πολύχρωμα χρώματα και σχήματα;

Γ.Ο