Αλεξίου και Τσανακλίδου στην Άνοδο

11.12.2013
Η Χαρούλα και η Τάνια με τους «Νouveau Sextet» και φίλους τους, μουσικούς έρχονται στο Anodos live stage. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 7 Φεβρουαρίου του 2014 λυρισμός και Πάθος στην ίδια σκηνή.

Η Χαρούλα και η Τάνια με τους Νouveau Sextet και φίλους τους, μουσικούς έρχονται στο Anodos live stage. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 7 Φεβρουαρίου του 2014 λυρισμός και Πάθος στην ίδια σκηνή. Η Ένωση έγινε.

Τα Τραγούδια τους, το Κέφι τους, η Καλλιτεχνικότητά τους, Το Duende, η Αμεσότητα με το κοινό τους, οι Κορυφές και τα Σκοτάδια τους.

Η Χαρούλα και η Τάνια, Δικές μας. Ρεπερτόριο θησαυρός, Πάθος και Δύναμη, Γλύκα και Συγκίνηση, Χιούμορ και Οικειότητα, Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και η κάθε μία λέει στην άλλη: «Τραγούδα θέλω να σε ακούω», Αυτό θα λέμε κι εμείς.

Μαζί τους το γκρουπ που προτείνει έναν νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην ελληνική μουσική. Οι Nouveau Sextet: Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου, και οι φίλοι τους: Παναγιώτης Τσεβάς και Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Ιnfo
Που:ΑΝΟΔΟΣ Live Stage Πειραιώς 183, Αθήνα

Πότε: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 7 Φεβρουαρίου του 2014

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100