PIMP SWITCH SEQUENCE: πρώτo live στην Αθήνα

22.10.2013
Μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, το νεανικό ροκ συγκρότημα PSS που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη και προέρχεται από τη γειτονική Βουλγαρία θα δώσει την πρώτη συναυλία του στην Αθήνα.

Η επίσκεψη του γκρουπ στην Αθήνα πραγματοποιείται επ’ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ «Νostalgia” και την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού στο αθηναικό στούντιο Artracks Recording Studio σε συνεργασία με τους Έλληνες μουσικούς Γιώργο Πρινιοτάκη και Αλέξη Βόλπαση.

«The Beginning»: Το πρώτο τραγούδι του νέου άλμπουμ του γκρουπ φέρει τον συμβολικό τίτλο «The Beginning»,και αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου αστείρευτης δημιουργικότητας και παραγωγής τραγουδιών και video στην ιστορία του γκρουπ, όπου ο συνδυασμός αξιομνημόνευτων στίχων με σημασία και η ανάπτυξη ενός εξαιρετικού μουσικού πλαισίου είναι ο κύριος στόχος των νέων καλλιτεχνών του γκρουπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά των μελών PSS band μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.pss-band.com.

Το συγκρότημα PSS με λίγα λόγια
Oι PSS ιδρύθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2005 σαν σχολικό συγκρότημα διεθνούς κατεύθυνσης σχολείου, με το όνομα «Way Out».
Αργότερα το όνομα άλλαξε σε Pimp Switch Sequence και με τα χρόνια υπήρξαν πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας. Το γκρουπ γράφει τη δική του μουσική από το 2005 και το στυλ του είναι εναλλακτικό ροκ με κάποια μοτίβα από blues και progressive ροκ μουσική.
Από την ίδρυσή του και μετά οι PSS έχουν ηχογραφήσει το άλμπουμ «Virus» (2010) και πολλά singles όπως: The Thought (2006), Hemispheres (2007), Don’t Forget (2008), Going Home(2012).
Αυτήν την περίοδο παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ με ον τίτλο «Nostalgia».
Με τα χρόνια οι PSS έχουν πραγματοποιήσει πολλές περιοδείες στα Βαλκάνια, σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Οχρίδα, η Σόφια, η Βάρνα το Μπουργκάς, η Σοζόπολη και έχουν μετάσχει σε φεστιβάλ όπως το «Muzite» (2012) και το « FunCity»(2012).
Το τραγούδι τους «Hemispheres» , επελέγει από την Quickstar Productions να συμμετάσχει στο Rock 4 Life CD compilation της εταιρείας. Το συγκεκριμένο άλμπουμ κυκλοφόρησε σε διάφορες χώρες, ενώ το τραγούδι παρουσιάστηκε σε πολλά ραδιόφωνα και ανέβηκε σε πολλά on line σημεία πώλησης. Οι PSS συμμετείχαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Milen Tzvetkov και έχουν πραγματοποιήσει πολλές ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στη Βουλγαρία και σε άλλες βαλκανικές χώρες. Το καινούριο τους τραγούδι έχει τον τίτλο «The Beginning»(2013).


23 Οκτωβρίου 2013 στις 21:00(Προσέλευση 20:30)
@Γυάλινο Up Stage (Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη Αθήνα)