Η Λίλι Άλεν επιστρέφει μαζί με Ρόμπι!

23.10.2013
H 28χρονη τραγουδίστρια επανέρχεται με νέο υλικό και μια διασκευή που την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία

Οι ζωντανές εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι ντουέτα με άλλους όπως με τον Professor Green στο Heaton Park show και με την Πινκ (Pink) για ένα επισόδιο του Storytellers στο VH1’s ενώ είχε τραγουδήσει επίσης στο Fashion Week του Παρισιού τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Λίλι Άλεν (Lily Allen) είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση, ευτυχώς δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους ποπ κλώνους στη mainstream σκηνή και δε μπαίνει στο στούντιο πολύ συχνά.

Για το 2014 ετοιμάζει την επιστροφή της όχι μόνο με το δικό της άλμπουμ αλλά θα προηγηθεί η συνεργασία της με τον Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) στη διασκευή τους “Dream a little dream of me” στο νέο του δίσκο Swing both ways όπως είχαμε πει εδώ και η συνάντηση τους επι σκηνής στη συναυλία του στις 8 Νοεμβρίου στο Palladium του Λονδίνου.

«Το Dream a little dream of me είναι ένα από τ’ αγαπημένα μου τραγούδια γενικά και δέχτηκα κατευθείαν όταν μου πρότεινε ο Ρόμπι να το τραγουδήσουμε μαζί. Ήμουν λίγο αγχωμένη όταν το ηχογραφούσαμε ειδικά όταν τον ρώτησα τι ήθελε να κάνω και μου είπε να είμαι απλά ο εαυτός μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μας.» δήλωσε μες την ευτυχία η Άλεν και είμαστε σε αναμονή για το αποτέλεσμα.

Κ.Π