Η Λάνα δε βλέπει καινούριο άλμπουμ στον ορίζοντα

22.10.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια δεν ξέρει αν θα κυκλοφορήσει άμεσα νέα κομμάτια και αποκαλύπτει τους...νεκρούς φίλους της.

Η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο hype γύρω από το όνομα της και θα μπορούσε άνετα να έχει καεί από την υπερέκθεση αλλά διέψευσε τις προβλέψεις πολλών και παίζει κατά κάποιο τρόπο με τους δικούς της κανόνες. Όμως πέρα από την ανάλυση της συμπεριφοράς της, τα νεότερα για τις επισκέψεις της στο στούντιο δεν περιέχουν καινούριο υλικό σύντομα.

«Όταν ο κόσμος με ρωτάει γι αυτό (σ.σ νέο άλμπουμ) θέλω να είμαι ειλικρινής και λέω ότι πραγματικά δεν ξέρω. Η μούσα μου δεν είναι και πολύ σταθερή. Έρχεται σ’ έμένα μερικές φορές, κάτι που είναι ενοχλητικό.» δήλωσε στη συνέντευξη της στο περιοδικό Nylon θέτοντας της και λίγο πιο ποιητικά.

Επίσης συμπλήρωσε πως είναι πιο δύσκολο να είσαι παρατηρητής όταν όλος ο κόσμος σε παρακολουθεί και πως για να προχωρήσεις παρακάτω πρέπει να εξελίξεις πρώτα τον εσωτερικό σου κόσμο ενώ σημείωσε μαζί με όλα αυτά πως έκλεψαν έναν σκληρός δίσκος με εκατοντάδες νέα κομμάτια της.

Όσο για τους καλλιτέχνες που εμπνέουν την 27χρονη τραγουδίστρια και τον αγαπημένο της Μπάρι – Τζέιμς Ο Νιλ (Barrie- James O’Neil) και τους αποκαλούν φίλους τους, δεν είναι κανείς πια στη ζωή.

« Ο Κερτ Κομπέιν είναι πάντα στα καθημερινά θέματα συζήτησης μας όπως επίσης μας εμπνέουν και ο Τζεφ Μπάκλει με τον Τζιμ Μόρισον. Μιλάμε γι’ αυτούς σαν να τους ξέρουμε και αποτελούν μέρος της σχέσης μας. Πάντα λέμε πως όλοι φίλοι μας είναι νεκροί και ποτέ δε μας γνώρισαν. Νιώθω τυχερή όταν έχω γνωρίσει κάποιον που αισθάνεται το ίδιο με μένα.» υποστηρίζει -κάπως μακάβρια- η Λάνα.

Κ.Π