Έδιωξαν τη Ριάνα από τζαμί στο Άμπου Ντάμπι

21.10.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στα Αραβικά Εμιράτα.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε τη Ριάνα (Rihanna) τόσο ντυμένη αλλά παρ’ όλα αυτά προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις και ξεσήκωσε τους μουσουλμάνους του Ισλάμ στην πρόσφατη επίσκεψη της στο Άμπου Ντάμπι.

Η 25χρονη τραγουδίστρια έκανε μια στάση στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για συναυλία και την επόμενη μέρα ντύθηκε αναλόγως με μαντήλα και μία ολόσωμη μαύρη φόρμα για να ποζάρει μπροστά από το μεγάλο τζαμί Sheikh Zayed το οποίο είναι και το πιο γνωστό αξιοθεάτο στην περιοχή.

Ξέχασε όχι μόνο τα κόκκινα νύχια και τα χρυσά αξεσουάρ αλλά και τα ήθη και τα έθιμα του λαού και πόσταρε τις φωτογραφίες στο Instagram. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης της είπαν να φύγει από το ναό γιατί παρενέβη τους κανόνες που ισχύουν για τους επισκέπτες και προσέβαλε τα ισλαμικά ήθη και την ιερότητα του ναού και δεν είχε πάρει την απαραίτητη άδεια.

Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό χωρίς να αναφέρεται το όνομα της στην οποία αναφέρουν πως η είσοδος στο συγκεκριμένο μέρος δεν επιτρέπεται χωρίς να συννενοηθούν πρώτα με τους υπευθύνους ενώ πολλοί επιτέθηκαν στην ποπ σταρ στα social media σχολιάζοντας ανάμεσα σε άλλα πως μπορεί να έδειχνε όμορφη αλλά δεν σεβάστηκε τίποτα.

Κ.Π