Οι Rolling Stones ετοιμάζουν περιοδεία;

11.10.2013
Ακούγεται πως η παρέα του Μικ Τζάγκερ θα αναέβουν ξανά στις σκηνές όλοι μαζί αυτή τη φορά για όλοκληρη περιοεδεία και ανυπομονούμε για την τελική απόφαση.

Μετά τον εορτασμό των 50 χρόνων τους με sold out συναυλίες, άλμπουμ με τα μεγαλύτερα τους χιτ μαζί με ένα καινούριο κομμάτι και επετειακό λεύκωμα, οι Rolling Stones συζητούν να κάνουν μια δεύτερη επανένωση για περιοδεία το 2014 που θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. «Αφού η μεγάλη ρόδα άρχισε να κυλάει θα την πιάσουμε πριν σταματήσει εντελώς.

Στις συναυλίες όλοι χαμογελούσαν κάτι που ήταν υπέροχο.» ανέφερε ο κιθαρίστας τους Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) στην εφημερίδα Sun για τις εμφανίσεις τους στο Hyde Park και το Glastonbury αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Μέχρι να μάθουμε τα νεότερα, θα περιμένουμε την κυκλοφορία του Dvd και Blue Ray τους με τις δύο συναυλίες τους στο Hyde Park τον Ιούλιο το οποίο θα βγει 11 Νοεμβρίου και εκτός από το live θα περιέχει αρκετό υλικό από τα παρασκήνια. Κι εννοείται ευχόμαστε αν γίνει η τουρνέ να βάλουν και στο πρόγραμμα την Ελλάδα.

Κ.Π