Πώς θα ήταν αν η Μπιγονσέ σου πόζαρε κάθε μήνα;

08.10.2013
Η 32χρονη τραγουδίστρια θα κάνει το 2014 λίγο καλύτερο...

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) γυρίζει τον κόσμο με τη Mrs Carter world tour παίρνοντας μαζί και την κόρη της Μπλου Άιβι (Blue Ivy) σε κάποιους σταθμούς (αν κι εκείνη είναι μεγαλύτερη φαν του μπαμπά της σύμφωνα με τον ίδιο) και πήρε την απόφαση να ποζάρει κάθε μήνα στο σπίτι μας. Και κάπως έτσι δε θα την αποχωριστείς ποτέ.

Η 32χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το πρώτο της ημερολόγιο το οποίο θα έχει 12 καινούριες έγχρωμές και ασπρόμαυρες φωτογραφίες της για κάθε μήνα του 2014 συν άλλες δύο και είναι διαθέσιμο για on line αγορές από σήμερα στο site της.

"Το ημερολόγιο έφτασε στην ώρα του για τις διακοπές! Ο νέος χρόνος έρχεται προσεχώς και πρέπει να προετοιμαστούμε με το πρώτο επίσημο ημερολόγιο της Μπιγιονσέ. Αφήστε τη να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις ημέρες σας και κάθε μήνα έχει μία μοναδική όμορφη, φωτογραφία της και είναι ένα φανταστικό δώρο για την οικογένεια και τους φίλους σας." γράφουν στο site της Queen Bey και στις 15 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στα μαγαζιά με το ταμπελάκι της τιμής να γράφει 15 δολάρια.

K.Π