Βίασαν τη Μαντόνα στη Νέα Υόρκη

07.10.2013
Με την απειλή ενός μαχαιριού στην πλάτη βίασαν τη Βασίλισσα της Ποπ όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη .
Η Μαντόνα (Madonna) μίλησε για το βιασμό της όταν πρωτοπήγε στη Νέα Υόρκη.
Η Βασίλισσα της Ποπ έφτασε στη Νέα Υόρκη στην αρχή της καριέρας της ως χορεύτρια και ηταν συχνά θύμα εγκληματικών ενεργειών.
Τώρα η 55χρονη θυμάται πόσο πάλεψε και πόσο δύσκολα ήταν όλα όταν πήγε για πρώτη φορά εκεί από το Μίσιγκαν.
"Η Νέα Υόρκη δεν ήταν όλα όσα νόμιζα ότι θα είναι. Και δε με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά. Τον πρώτο χρόνο με βίασαν σε μία σκεπή με ένα μαχαίρι στην πλάτη, με απείλησαν με όπλο, άνοιξαν και έκλεψαν τρεις φορές το διαμέρισμά μου. Δεν ξέρω γιατι μιας και δεν είχα τιποτα αξίας αφοτου μου πήραν το ραδιόφωνο την πρώτη φορά" γράφει στο Harper’s Bazaar.
Θυμήθηκε ακομη πως το 1978 έφυγε από το Πανεπιστήμιο εγκαταλείπποντας τις σπουδές της, όπου είχε υποτροφια στον χορό, αλλά τελικά δεν ήταν έτοιμη για τη μεγάλη ζωή και κατέληξε να βγάζει τα ρούχα της για να πληρώσει τους λογαριασμούς της.
Το τεύχος του Νοεμβρίου κάνει ένα λεπτομερές φλας μπακ στη ζωή της Μαντόνα... "Δεν ήμουν έτοιμη για τη Νέα Υόρκη. Για να πληρώσω αναγκάστηκα να κάνω το μοντέλο... Το γυμνό μοντέλο. Περνούσα ατελείωτες ώρες κοιτώντας τον κόσμο που με κοιτούσε θεόγυμνη και με ζωγράφιζε με μολύβι και κιμωλία. Μερικά από αυτά τα σκίτσα βγήκαν στο φως της δηοσιότητας αφότου έγινα διάσημη και τα είδαμε όλοι στο Playboy".
"Αλλα ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Ημουν αποφασισμένη. Ημουν σίγουρη οτι θα επιβιώσω και θα τα καταφέρω. Κάθε μέρα έλεγα στον εαυτο μου να μη τα παρατήσει. Βέβαια όταν είσαι 25 ειναι πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα, ειδικά όταν προσπαθείς να τα καταφέρεις στη σόουμπιζ όπου όλοι περιμενουν να είσαι και λίγο εκκεντρικός" μοιράστηκε με τους θαυμαστές της...
Ε.Σ.