Τζέι Ζ: Η κόρη μου προτιμά τα δικά μου τραγούδια

02.10.2013
O 43χρονος ράπερ μίλησε για την κόρη του και δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

Η Μπλου Άιβι (Blue Ivy) έχει για γονείς δύο από τους μεγαλύτερους σταρ αυτή τη στιγμή, το διαβατήριο της είναι ήδη πολυταξιδεμένο αφού συνοδεύει τη μαμά της σε κάποιους από τους προορισμούς της περιοδείας της και όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμα πιο πολύ στον μπαμπά της, Τζέι Ζ(Jay Z).

Ο τελευταίος σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε τις μουσικές προτιμήσεις της κόρης του και φούσκωσε από υπερηφάνεια. «Της αρέσουν οι μουσικές της μαμάς της και βλέπει τις συναυλίες της στον υπολογιστή κάθε βράδυ. Αλλά όταν βγήκε το άλμπουμ μου και το άκουσε, αγάπησε όλα τα τραγούδια. Δεν ξέρω αν έχει ακούσει άλλα τραγούδια μου αλλά όποτε έπαιζε ένα κομμάτι έλεγε «Κι άλλο μπαμπά». Είναι η μεγαλύτερη μου φαν» δήλωσε ο 43χρονος ράπερ.

Επίσης συμπλήρωσε πως ακόμα κι αν κανείς δεν αγόραζε το Magna Carta, το ότι της αρέσει τόσο πολύ του δίνει τη μεγαλύτερη χαρά και χαίρεται επειδή είναι αυθεντική κι ειλικρινής χωρίς να μετριάζει τον ενθουσιασμό της κι απλά θέλει ν’ ακούσει μουσική. Όσο για τα ταξίδια που αναφέραμε, η μικρή Μπλου Άιβι ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με τη μαμά Μπιγιονσέ(Beyonce) για τις συναυλίες της δεύτερης στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.

Κ.Π