Σουίφτ: Οι σχέσεις μου προκαλούν χάος

01.10.2013
H 23χρονη μιλάει για το αγαπημένο θέμα της και ψάχνει τον άντρα της ζωή της.

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), μιλάει για τις σχέσιες της είτε στα τραγούδια της είτε σε όλα τα δημοσιογραφικά μικρόφωνα αγγίζοντας λίγο και τα όρια της γραφικότητας. Γιατί μπορεί δίσκοι που γράφτηκαν με αφορμή χωρισμούς, όπως της Αντέλ(Αdele), να έχουν γίνει ολόχρυσοι και να έχουν ξεπουλήσει αλλά με τη δική της επρίπτωση σεν είαμστε και τόσο μεγάλοι φαν.

Οι Αμερικάνοι από την άλλη, έχουν τελείως διαφορετική άποψη και τρελαίνονται μαζί της φουλάροντας τα στάδια που εμφανίζεται και αγοράζοντας μανιωδώς τα άλμπουμ της. Το όνομα της 23χρονης τραγουδίστριας έχει συνδεθεί με γνωστούς γόηδες όπως ο Τζέικ Γκίλενχαλ (Jake Gyllenhal), Τζον Μάγιερ(John Mayer), Τέιλορ Λόθερ(Taylor Lauther) και Χάρι Στάιλς (Harry Styles) κι όπως δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη δεν έχει σκοπό να ξαναβγεί με διάσημο στο άμεσο μέλλον.

«Δε μπορείς να πεις, δεν πρόκειται να ξαναβγώ με κάποιον high profile καλλιτέχνη! Το θέμα είναι πως όταν γίνεται αυτό, με διάσημο ή όχι, προκαλείται χάος. Τώρα είναι πιο εύκολα τα πράγαμτα για μένα γιατί είμαι μόνη και χαρούμενη κι αυτό με χαλαρώνει.» ανέφερε.

Ο πρόσφατος χωρισμός της από τον Στάιλς των One Direction ήταν λίγο επεισοδιακός αφού δέχθηκε απειλές από 12χρονεςφανς του στο twitter και τα άσχημα σχόλια συνεχίζονται ακόμα αλλά εκείνη δε δίνει και πολύ σημασία κι έχει πάρει απόφαση να μη δίνει σημασία στα αρνητικά για τη ζωή και την καριέρα της.

«Όσο λιγότερο εκτίθεμαι τόσο καλύτερο για τα συναισθήματα μου. Τα μόνα πράγματα που μπορώ να ελεγξω είναι τα τραγούδια μου και η συμπεριφορά μου. Αν επικεντρωνόμουν σ’ όλα τα υπόλοιπα, θα τρελαινόμουν.» σχολίασε για όλα όσα λέγονται στις κίτρινες στήλες. Όσο για τις απιστίες και τους έρωτες, τόνισε πως δεν έχει βρεια ακόμα το ιδανικό ταίρι κι αυτό που έχει μάθει είναι πως αν έχει ωραία χημεία με κάποιον, δεν ασχολείσαι με οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει αυτό που έχεις με τον άλλον.

Κ.Π