Oι Placebo ανακοινώνουν το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους

04.09.2013
Oι PLACEBO είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι να αποκαλύψουν το LOUD LIKE LOVE TV ένα μοναδικό και ειλικρινές 90λεπτο TV show που θα γίνει stream ζωντανά από το YouTube Space London.

Οι PLACEBO σε συνεργασία με το YouTube και την Google θα είναι το πρώτο γκρουπ που θα κατασκευάσει, θα επιβλέψει και θα κάνει streaming παγκοσμίως ένα live TV show, το βράδυ της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Την παραγωγή του show, έχει κάνει η υπηρεσία ψηφιακού περιεχομένου Shine OΝ. Η μετάδοσή του θα ξεκινήσει στις 20.00 (ώρα Αγγλίας) στο YouTube Channel των PLACEBO

Το LOUD LIKE LOVE TV θα προβάλλει νέο και αποκλειστικό περιεχόμενο δημιουργημένο από τους Brian, Stefan και Steve των PLACEBO και θα φιλοξενούν special guest παρουσιαστές. Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την μπάντα και όλους όσους συνεργάστηκαν στο άλμπουμ, ζωντανή ερμηνεία του άλμπουμ και αποκλειστικές εκτελέσεις, 'behind the scenes' αποσπάσματα, GOOGLE HANGOUT, διαγωνισμούς για μεγάλους fan, ζωντανά links με τα YouTube Spaces στο LA και το Tokyo και αρκετούς special guests σε όλη την διάρκεια του show.

Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με την μπάντα ζωντανά στον αέρα μέσα από διαφορετικά social media channels και 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν το γκρουπ μία ερώτηση στο GOOGLE HANGOUT.

Οι Fans μπορούν να συμμετέχουν στον GOOGLE HANGOUT διαγωνισμό εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL TRAILER ΕΔΩ:

Οι PLACEBO έχουν πουλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν πρωταγωνιστήσει ως headliners σε κορυφαία φεστιβάλ ενώ τώρα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μία 18μηνη περιοδεία σε όλο το πλανήτη, που δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα με αυτό το τηλεοπτικό λανσάρισμα.

H τελευταία περιοδεία κράτησε σχεδόν δύο χρόνια και βρήκε το γκρουπ να παίζει σε μεγάλες αρένες, σε 54 χώρες, μπροστά σε 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους. Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ των Placebo, "Battle For The Sun", κυκλοφόρησε μέσο ενός δικτύου από ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλο το κόσμο, ανέβηκε στο #1 σε 10 χώρες και στο Top 5 σε 20 χώρες και έμεινε στο #1 του Billboard European Album Charts για δύο συνεχόμενες εβδομάδες κρατώντας τους Black Eyed Peas και τον Robbie Williams μακριά από την κορυφή. Οι Placebo επίσης παρέλαβαν το 2009 το βραβείο'Best Alternative'στα MTV European Music Awards.