Γκάγκα: Δε μ' ενδιαφέρουν τα λεφτά

04.09.2013
Η 27χρονη περφόρμερ στην πρόσφατη συνέντευξη της στη Guardian μιλάει για νούμερα και παρεξηγήσεις.

Δεν ξέρουμε αν η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) είχε την ίδια άποψη για τα λεφτά αν δεν ήταν η σταρ που είναι τώρα αλλά σίγουρα δε θα άφηνε ποτέ την τέχνη μακριά από τη μουσική της.

Το πρώτο σινγκλ της Applause από τον καινούριο της δίσκο, «Artpop» το οποίο παρουσίασε πρώτη φορά στα φετινά MTV VMAS (και σ’ αυτό το εντυπωσιακό live) δεν κατάφερε να φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts και αμέσως γράφτηκε πως η καριέρα της πήρε τον κατήφορο.

«Δεν είχαν περάσει ούτε δύο βδομάδες από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο μου σινγκλ και όλοι σχολίασαν "Αυτή είναι τελειωμένη υπόθεση" και άλλα παρόμοια. Ο κόσμος επικεντρώνεται λιγότερο στη μουσική και περισσότερο στην πορεία της μουσικής από οικονομικής πλευράς. Αν νομίζεις ότι με νοιάζουν τα λεφτά τότε δε με ξέρεις καθόλου σαν καλλιτέχνη.» σχολίασε στη Guardian η 27χρονη τραγουδίστρια.

Επίσης η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αναφέρθηκε και στο πόσο αρέσει στο κοινό να βλέπει την κατρακύλα ενός καλλιτέχνη αφότου έχει γνωρίσει μεγάλη δόξα. «Το απολαμβάνω όταν νομίζουν πως με έχουν καταστρέψει. Το θεωρούν ψυχαγωγία να κοροϊδεύουν τη Λέιντι Γκάγκα αλλά παράλληλα δεν έχουν ιδέα για τα άλμπουμ μου και τι δουλειά ρίχνω στις προετοιμασίες των εμφανίσεων μου και τι έχω περάσει για να φτάσω ως εδώ.» συμπλήρωσε.

Κ.Π