Εξαλλοι φαν και γονείς με τον Τζάστιν Μπίμπερ!

05.03.2013
Ούτε μια συγνώμη δε ζήτησε ο νεαρός σταρ που ανέβηκε με δύο ώρες καθυστέρηση στη σκηνή!

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) καθυστέρησε δύο ολόκληρες ώρες να εμφανιστεί στη συναυλία του, στο κατάμεστο London O2, αναγκάζοντας εκατοντάδες γονείς να αποχωρήσουν μαζί με τα παιδιά τους πριν καν ο νεαρός βγει στη σκηνη, αφού την επόμενη μέρα είχαν σχολείο.

Η συναυλία στο ‘02’ ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες sold out, ενώ ο κόσμος που βρέθηκε εκεί ήταν στη πλειοψηφία κάτω των 16 ετών. Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβηκε στη σκηνή στις 10.35μμ, δηλαδή μισή ώρα πριν την προκαθορισμένη λήξη της συναυλίας!

Ο νεαρός τραγουδιστής δε σταμάτησε μάλιστα να τουιτάρει, προετοιμάζοντας τους φαν του για τη μεγάλη εμφάνιση, γράφοντας στους 35 εκατομμύρια followers, να «ετοιμαστούν» λίγο πριν την κανονική ώρα έναρξης του show.

Σύμφωνα με την MailOnline, το κοινό που περίμενε, δε σταμάτησε να αποδοκιμάζει τον σταρ που καθυστέρησε δύο ώρες να εμφανιστεί για το live, το οποίο άνοιξαν οι Τζέιντεν Σμιθ (Jaden Smith) και Κάρλι Ρέι Τζέπσεν (Carly Rae Jepsen). «Είναι ντροπή, τόσα πολλά παιδιά πληγώθηκαν και έφυγαν με ραγισμένες καρδιές αφού αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τη συναυλία. Οι περισσότεροι περίμεναν πολλές εβδομάδες για να θαυμάσουν από κοντά τον Τζάστιν» δήλωσε μια θαυμάστρια του 19χρονου στην MailOnline.

Όταν η Κάρλι Ρέι Τζέπσεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, όλοι περίμεναν για 45 λεπτά ακούγοντας από τα μεγάφωνα Μάικλ Τζάκσον! Τελικά, ο Μπίμπερ έκανε την εμφάνισή του με δύο ώρες καθυστέρηση, και δε μπήκε καν στον κόπο να απολογηθεί για την καθυστέρηση.

Οι θαυμάστριες από την άλλη, φάνηκε να ξέχασαν αμέσως τις 2 ώρες αναμονής, με το που τον είδαν. Εκεινος αποζημίωσε τις 20.000 κόσμου που τον περίμενε, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του, Baby, As Long As You Love Me και Beauty And A Beat.

Οι αρμόδιοι του O2 Arena ζήτησαν συγνώμη για την καθυστέρηση της συναυλίας χωρίς όμως να εξηγήσους τους λόγους...

Ε.Σ.