Μπράουν για Ριάνα: "Mε αγαπάει. Τι να πω;"

27.02.2013
Παρόλο που περιγράφει το γεγονός ως λάθος, δηλώνει ότι η Ριάνα τον αγαπάει και τον εχει συγχωρέσει.

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) μίλησε για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα (Rihanna) λέγοντας πως είναι αυτό για το οποίο έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή του.

Μιλώντας στη The Mirror, παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει να έχει τη συγχώρεση της Ριάνα.

"Εκείνη η νύχτα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, η μεγαλύτερη μου μεταμέλεια" είπε και συνέχισε "Αλλά μ αγαπάει, τι να πω; με έχει συγχωρέσει, όμως κι εγώ δούλεψα σκληρά γι αυτό... Καμιά φορά τσακώνεσαι μ αυτόν που αγαπας και τα πράγματα ξεφεύγουν.."

Ο κόσμος απ την άλλη δε φαίνεται να έχει ξεχάσει τον καβγά του ζευγαριού, ούτε να τον έχει συγχωρέσει, αλλά ούτε και να κατανοεί τα συναισθήματα της καλλονής από τα Μπαρμπέιντος που γύρισε στην αγκαλιά του... Ας μην ξεχνάμε ότι ο καβγάς αυτος κατέληξε στον ξυλοδαρμό της Ριάνα, γεγονός που έφερε στη συνέχεια ασφαλιστικά μέτρα, φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή και έξι μήνες κοινωνικό έργο...

Εν τω μεταξύ, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το τατουάζ που έκανε στο τέλος του προηγούμενου χρόνου ο Κρις Μπράουν, το οποίο απεικονίζει ένα γυναικείο πρόσωπο, το μισό χτυπημένο και για πολλούς... όμοιο με της Ριάνα. Ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με το περιστατικό. Τα συμπεράσματα δικά σας..

Ε.Σ.