Το τραγικό λάθος στο μακιγιάζ της Μελ Μπι!

27.02.2013
Η πρώην Spice Girl φόρεσε ένα εκπληκτικό φόρεμα στο πάρτυ του Ελτον Τζον μετά τα Οσκαρ, αλλά υπέπεσε σε παράπτωμα όσον αφορά στο μακιγιάζ της.

Σε μια προσπάθεια να ταιριάξει το βάψιμό της με το κομψό φόρεμα σε απαλό ροζ, η Μελ Μπι (Mel B) έβαλε άχρωμο λιπ γκλος που τελικά δεν την κολάκευε καθόλου.

Το χρώμα που είναι δημοφιλές σε.. οχι τόσο κλασάτες εμφανίσεις, της κατέστρεψε τελικά τη συνολική εικόνα, με τα μίντια να σχολιάζουν το αποτέλεσμα με όχι τόσο όμορφα λόγια.

Κράτησε λιτούς τόνους, όπως έπρεπε, με ελάχιστα αξεσουάρ και δημιούργησε ένα γοητευτικό έντονο βλέμμα, αλλά η 37χρονη ποπ σταρ έκανε το λάθος στα χείλη της.

Η ίδια βέβαια δεν άφησε το γεγονός να την επηρεάσει. Φωτογραφήθηκε πολλές φορές ποζάροντας στο φακό και πέρασε εξαιρετικά στο καθιεωμένο ετήσιο πάρτυ του Ελτον Τζον, στο οποίο παρευρέθηκε με το σύζυγό της Στίβεν Μπελαφόντε (Stephen Belafonte), ο οποίος ήταν κομψός με το σοφιστικέ του κοστούμι και το παπιγιόν.

Οσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις στην καριέρα της, η Μελ Μπι θα αντικαταστήσει τη Σάρον Οζμπορν (Sharon Osbourne) στο αμερικάνικο σόου ταλέντων America's Got Talent και ετοιμάζεται για τις οντισιόν. Προς το παρόν, μετακόμισε με το συζυγο της και τα τρία της παιδιά και πάλι στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου θα εγκατασταθούν για τις ανάγκες του σόου.

Ε.Σ.