Το καινούριο τραγούδι του Ρόμπι... βρίζει τα βραβεία Brit!

26.02.2013
Το κακό παιδί της αγγλικής ποπ που κάνει τα κορίτσια να λιποθυμούν για χάρη του, δεν πρόκειται να κάτσει και πολύ ήσυχος αν έτσι νόμιζες.

Well that Brits night was so fucking boring ... Coke in the bogs till seven in the morning / Look the wrong way and we end up brawling / Then I had a bit of beef with you-know-who. Ο γνωστός ταραξίας της αγγλικής ποπ, παντρεύτηκε, έγινε μπαμπάς, άρχισε να εμφανίζεται κουστουμαρισμένος και νηφάλιος, επέστρεψε με το καινούριο άλμπουμ "Take the crown” κι έδωσε την εντύπωση πως ηρέμησε. Αλλά τελικά το καινούριο του προφίλ κράτησε για λίγο.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες και μετά τη ζωντανή του εμφάνιση στα βραβεία Brit όπου τραγούδησε το Candy, αποφάσισε μαζί με τον συνεργάτη του Γκάι Σάμπερς (Guy Chambers) να ηχογραφήσει ένα καινούριο κομμάτι το οποίο βρίζει τη μουσική διοργάνωση.

«Αυτό είναι ένα δώρο από εμένα και τον Γκάι. Το γράψαμε το Σάββατο και το ηχογραφήσαμε την Κυριακή. Μην το ακούσετε αν έχετε παιδιά στο δωμάτιο.» έγραψε ο 39χρονος τραγουδιστής στο site του μόλις ανέβασε το κομμάτι το οποίο Ξεκινάει με μία συνέντευξη του στο κόκκινο χαλί και συνεχίζει λέγοντας πόσο βαρετή ήταν η τελετή απονομής, την ατελείωτη κόκα που υπήρχε και πως έκανε σεξ με δύο γυναίκες. Μάλλον τα Brit θ αργήσουν να του ξαναστείλουν πρόσκληση..

Κ.Π