«Jazz The Two Of Us» στο Altamira

16.02.2013
Αυτή τη Δευτέρα 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ όσοι βρεθείτε στο γνωστό εστιατόριο Altamira θα απολαύσετε μία μοναδική βραδιά Jazz Nights με τους «JAZZ THE TWO OF US», Eva Kesselring & Sami Amiris.

Αυτή τη Δευτέρα 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ όσοι βρεθείτε στο γνωστό εστιατόριο Altamira θα απολαύσετε μία μοναδική βραδιά Jazz Nights με τους «JAZZ THE TWO OF US», Eva Kesselring & Sami Amiris.

Δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της jazz σκηνής, η EVA KESSELRING (φωνή) και ο SAMI AMIRI (πιάνο) συμπράττουν σε ένα “JAZZ THE 2 OF US” πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις.

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που σε κάθε μουσική τους συνάντηση ζουν ένα καλλιτεχνικό “blind date”! Ένα πιάνο και μια φωνή με συγκλονιστική χημεία συναντιούνται στο Altamira για να “παντρέψουν” τις νότες τους, τις γνώσεις τους, τις ψυχές τους...

Η EVA KESSELRING, μια δυναμική performer που ξέρει να μας παρασύρει με τη θεατρική της ερμηνεία σε ένα ταξίδι μουσικών, εικόνων και συναισθημάτων. “Μαγεία και σαγήνη από τη σπιρτάδα της φωνής
της”.

Ο SAMI AMIRI, ένας διεθνής βιρτουόζος που ξυπνά συναισθήματα με “το πιάνο του, που μοιάζει να μην είναι αυτού του κόσμου”.

Ο κορμός του προγράμματος είναι η κλασσική vocal jazz με τα GREAT JAZZ STANDARDS. Μην ξαφνιαστείτε όμως αν αναγνωρίσετε τραγούδια των Beatles ή του Prince, -πάντα μέσα από μια jazz προσέγγιση- που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Από ανατρεπτικές διασκευές μεγάλως επιτυχιών της POP και ROCK μουσικής μέχρι κλασσικά CHANSONS και BLUES, η βραδιά υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης με ένα διαδραστικό παιχνίδι θα σας κρατήσει συντροφιά σε μία ωραία βραδιά.

Ωρα έναρξης : Κοντά στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Μενού με φαγητό και ποτό από 14,5€
Τιμή ποτού από 3,5€
Finger food στο bar 3,5 & 7€

20% Έκπτωση στο λογαριασμό σας στo Jazz
Nights - JAZZ THE TWO OF US στο Altamira Κολωνάκι 18/2.
λήγει στις 19 Φεβρουαρίου 2013.

Η έκπτωση ισχύει και για τα ποτά.
Δεν ισχύει για τα οικονομικά μενού & για το finger food.

Τηλεφωνήστε στο ALTAMIRA Κολωνάκι 2103614695 για να κάνετε την κράτησή σας με την έκπτωση.

Restaurant Altamira
Κολωνάκι Τηλ. : 210 3614695
Μαρούσι Τηλ. : 210 6128841

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα
μας στο facebook altamirarestaurantsfunclub
<https://www.facebook.com/AltamiraRestaurants>

και στο κανάλι μας στο youtube altamirarestaurants
<https://www.youtube.com/user/ALTAMIRARestaurants>