Και η Μπαρμπρα Στρέισαντ live στα Όσκαρ μαζί με την Αντέλ!

31.01.2013
To θρυλικό "Funny Girl" και η 24χρονη θηλυκή εκδοχή του μουσικού Μίδα θα χαρ΄σιουν τις φωνές τους στην τελετή απονομή των φετινών Όσκαρ.

Η τελευταία φορά που τραγούδησε στην οσκαρική σκηνή ήταν πριν 36 χρόνια όταν παρέλαβε το βραβείο του Καλύτερου Τραγουδιού για το «Evergreen» και τραγούδησε το βασικό μουσικό θέμα του «A Star is Born» ενώ είχε τιμηθεί με το χρυσό αγαλματίδιο και λίγα χρόνια πριν, το 1968. για την ερμηνεία της στο Funny Girl.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Μπάρμπρα Στρέισαντ (Barbra Streisand) θα εμφανιστεί ζωντανά φέτος στην 85η Απονομή των Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre και απ ότι ακούγεται θα συμμετέχει στο αφιέρωμα στα μιούζικαλ που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

Η τραγουδίστρια η οποία έγινε μία από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που πέτυχαν τόσες πολλές πρωτιές με τα άλμπουμ τους για πέντε συνεχείς δεκαετίες, είναι η ιδανική επιλογή για κάτι τέτοιο μιας και την έχουμε συνδέσει απόλυτα με το συγκεκριμένο είδος.

Όπως είχαμε ξαναπεί, τη μεγάλη βραδιά στο Dolby Theatre ,η Αντέλ (Adele) θα πατήσει πρώτη φορά τη σκηνή των βραβείων και θα ερμηνεύσει live το «Skyfall» στο επετειακό tribute στον Τζέιμς Μποντ (James Bond) για τα 50 του χρόνια στις κινηματογραφικές οθόνες, τα μαρτίνι και τα ακριβά κουστούμια. Οπότε δύο από τις καλύτερες φωνές δύο διαφορετικών γενεών θα πιάσουν τα μικρόφωνα για ν αφήσουν άφωνους όσους βρεθούν απέναντι τους.

Κ.Π