Πειραματίσου με τις Τέχνες στην Μπλε Τελεία

29.01.2013
Η «Μπλε Τελεία» είναι ένα Εργαστήρι Τέχνης και Επικοινωνίας, μία πολύ όμορφη ιδιωτική πρωτοβουλία της ζωγράφου και εκπαιδευτικού τέχνης Αιμιλίας Μπαντούνα.

Η «Μπλε Τελεία» είναι ένα Εργαστήρι Τέχνης και Επικοινωνίας, μία πολύ όμορφη ιδιωτική πρωτοβουλία της ζωγράφου και εκπαιδευτικού τέχνης Αιμιλίας Μπαντούνα.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να πειραματισθούν οι μαθητές μέσω παιχνιδιού με πολλές και διαφορετικές τεχνικές και υλικά των εικαστικών τεχνών, προκειμένου αφενός να ασκηθούν στην προσωπική έκφραση και αφετέρου να γνωρίσουν το εικαστικό αλφαβητάρι.

Τα μαθήματα ξεκινούν στην αρχή της σχολικής χρονιάς, 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στο τέλος της σχολικής χρονιάς 15 Ιουνίου.

Τα παιδιά παρακολουθούν μία φορά την εβδομάδα το τμήμα τους , σε μικρή ομάδα με άλλους μαθητές, παρόμοιας ηλικίας, σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα για εννέα μήνες.

Το εργαστήρι ως χώρος επικοινωνίας σέβεται και ενισχύει την ατομική έκφραση και τα πολλά πρόσωπα της τέχνης, ενώ ταυτόχρονα προωθεί το πλαίσιο τήρησης των κανόνων του εκάστοτε παιχνιδιού.

Σημειώστε πως κάθε Σεπτέμβρη γίνεται έκθεση με αντιπροσωπευτικά έργα της δουλειάς όλων των μαθητών.

INFO:
To εργαστήρι βρίσκεται στο Παγκράτι, στην γωνία της οδού Παυσανίου 8 με τον πεζόδρομο της Ηρώνδα.

Λειτουργεί από το 2004 με καθημερινά απογευματινά προγράμματα για παιδιά από 5 χρονών και πάνω.
Κάθε Τετάρτη 7.00- 10.00 λειτουργεί και τμήμα ενηλίκων ζωγραφικής.

Δείγμα δουλειάς του εργαστηρίου μπορείτε να δείτε με ραντεβού καθημερινά, σε ώρες που δεν γίνεται μάθημα, καθώς και στην σελίδα του FACE BOOK στο όνομα Αιμιλία Μπαντούνα (Μπλε Τελεία)
Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 210.70.14.134 / 210.72.14.169 / 693.27.31.092