Έξαλλος ο Πρινς με τους Maroon 5!

28.01.2013
Ο 54χρονος τραγουδιστής δεν είναι και τόσο ικανοποιημένος με τη διασκευή γνωστής επιτυχίας του και ανάμεσα σ' όλα εμφανίζεται κι η Μαντόνα.

Ο Πρινς (Prince) είναι από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που ευτυχώς όσο μεγαλώνει, εξελίσσεται και δεν κάνει αρπαχτές, κάτι που φαίνεται και από τα καινούρια του τραγούδια(άκουσε το Screw Driver) αλλά στη συνέντευξη του στο Billboard δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Maroon 5.

Το συγκρότημα του Άνταμ Λέβιν (Adam Levine), διασκεύασε το κλασσικό κομμάτι του 54χρονου μουσικού και τραγουδιστή «Kiss» και το έβαλαν στο καινούριο τους άλμπουμ Overexposed το οποίο παραμένει στις υψηλές θέσεις των charts αλλά δεν πήραν τα σχόλια που περίμεναν.

«Στις συναυλίες μου τιμώ τραγούδια άλλων και τα διασκευάζω αλλά δεν τα ηχογραφώ και δεν τα βάζω προς πώληση. Γιατί να έχουμε ανάγκη να ακούσουμε άλλη μία διασκευή τραγουδιού που έκανε κάποιος άλλος; Τέχνη είναι να χτίζεις καινούρια θεμέλια κι όχι απλά να βάζεις κάτι πάνω απ' αυτό που είναι ήδη στην κορυφή.» είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Πρινς.

Επίσης αναφέρθηκε και στη Μαντόνα (Μadonna) με την οποία έβγαιναν στα 80’s και για το λόγο για τον οποίο έφυγε από την δισκογραφική τους Warner Bros λέγοντας πως όλοι ασχολούνταν μ’ εκείνη παρ όλο που αυτός πουλούσε περισσότερους δίσκους κι έκανε sold out συναυλίες.Κάποιος δεν ήταν σε καλή μερα...

K.Π